Stor erfaring med alle skadedyr. Gratis telefonisk rådgivning

Vi påbegynder ofte bekæmpelsen samme dag eller næste dag

Vores telefoner er åbne døgnet rundt – alle dage 70 40 46 00

Du får altid oplyst cirkapriser, betingelser og forbehold, før vi begynder arbejdet

Professionel myrebekæmpelse på Sjælland

– slip af med myrer i huset eller haven

Myrer er et nyttedyr i naturen. Men når de indtager dit hus, din terrasse eller din græsplæne, er de sjældent særligt velkomne.

Der findes ligefrem historier om, at myrer har undermineret huse, så de styrtede sammen. Og hvis det er herkulesmyren, du har fået besøg af, kan det godt lade sig gøre. Men det sker normalt kun i tilfælde, hvor et stort myreproblem ikke har været behandlet i flere år.

Der er stor forskel på myrer, og hvilken behandling det kræver. Den mest almindelige myreart er den sorte havemyre, som også er den nemmeste art at bekæmpe. Andre myrearter kan kræve et længere behandlingsforløb end her beskrevet.

Har du myrer i haven i stort antal, kan de også sagtens underminere din nyanlagte terrasse, så fliserne kommer til at ligge skævt.

Nogle myrer er desuden sygdomsbærere, og derfor er det heller ikke særligt lækkert at have dem til at løbe rundt på køkkenbordet.

Du kan gøre meget for selv at forebygge problemer med myrer, samt behandle problemet. Men er dit myreproblem stort, eller vil du gerne bare af med problemet hurtigt, bør du søge professionel hjælp til myrebekæmpelse.

+45 70 40 46 00