Borebiller bekæmpes professionelt på Sjælland – slip af med træborende insekter nu

Borebiller bekæmpes med garanti på op til 15 år
Vi påbegynder bekæmpelsen af borebiller hurtigt
Vores telefoner er åbne alle dage: 7040 4600
Du får altid en fast pris, før vi begynder arbejdet
 

Vi bekæmper borebiller og andre træborende insekter på alle typer bygninger. Borebiller, husbukke eller rådborebiller i huset er en alvorlig sag. Så hvis du opdager et borebilleangreb, er det vigtigt at gøre noget ved det. Jo hurtigere, jo bedre.

Borebillernes larver angriber træ – eksempelvis trækonstruktionerne i dit hus – derfor kaldes de også ofte træorm. De mest aggressive arter kan fuldstændigt ødelægge bærende konstruktioner i huset på helt ned til 4 år.

Med vores borebillebekæmpelse er du sikker på at slippe af med alle borebillelarver og voksne borebiller i de behandlede områder.

Det kræver kun nogle få besøg at udrydde skadedyrene og sikre dit hus mod fremtidige angreb. Så skal du ikke bekymre dig mere om træværket i dit hus.

Slip af med borebiller nu
Bliv ringet op i dag
 

Bekæmpelse af borebiller trin for trin

 
Skadedyr bekæmpes på Sjælland

Trin 1: Kundesnak, husgennemgang og afgivelse af tilbud
Efter en telefonsnak, aftaler vi en dag hvor vi besigtiger dit hus. Sammen gennemgår vi problemets omfanget og snakker om dine særlige ønsker til behandlingerne: Måske vil du selv indgå i forberedelsen af træværket, eller måske vil du overlade det hele til os. Vi laver en konkret opmåling af de træområder, som bør behandles. Hvis du efter besigtigelsen giver os en halv time til udregning af materiale- og lønudgifter mm., kan vi på stedet afgive et tilbud. Tilbuddet kommer efterfølgende som et pdf-dokument til din mail. Det hele er uforpligtende og gratis.

Skadedyrforbudt.dk

Trin 2: Rengøring og forberedelse af det angrebne område
Efter indgåelse af en aftale om behandling på baggrund af et tilbud, møder vi op på den aftalte dag med et eksperthold. Vi starter med en grundig fejning, skrabning og støvsugning af alt synligt og tilgængeligt træværk i behandlingsområdet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at afvaske vandrette træoverflader. Ved en grundig forberedelse trænger giftmidlet dybere ind i træet, og flere larver slås hurtigere ihjel. Når træværket er efterladt pinligt rengjort, vil det også være lettere for dig senere at holde øje med nyt boremel.

Abonnement skadedyr

Trin 3: Behandling med borebillegift
Vi sprøjter og pensler et professionelt middel mod borebiller på alle trækonstruktioner. Midlet trænger ind i træet og slår larverne ihjel. Det forebygger samtidig mod nye angreb senere. Jo flere behandlinger, desto bedre er træværket beskyttet mod fremtidige angreb. Behandlingerne foregår med 1-3 dages mellemrum for at udnytte vådt-i-vådt-effekten, når overfladespændingen på træet er brudt.

Garanti

Trin 4: Vi giver garanti ved 2 og 3 behandlinger
Ved borebillebekæmpelse er det oftest nødvendigt med to tre behandlinger med 1-3 dages mellemrum. Dette sikrer, at der kommer nok giftmiddel ind i træværket i en mængde, der virker i mange år frem. Vi giver 7 års garanti ved 2 behandlinger og 15 års garanti ved 3 behandlinger. Når vi har registreret den aftalte betaling for arbejdet, udsteder vi et skriftligt garanticertifikat, der følger husets til enhver tid aktuelle ejere i hele garantiperioden.

 
 

Vi kan varmt anbefale Skadedyrforbudt.dk, hvis I har det samme problem som vi har haft
Vi var meget tilfredse med processen og resultatet af vores borebillebehandling, og prisen var rimelig, i betragtning af det arbejde der skulle udføres. Selve arbejdet blev udført problemfrit og med minimal forstyrrelse for os i huset. Jesper og hans medarbejdere var behagelige at samarbejde med og betalingen og garanti for det udførte arbejde, foregik problemfrit. Så vi kan varmt anbefale Skadedyrforbudt.dk, hvis I har det samme problem som vi har haft.

Edward Garvey og Berit Dalum, Vanløse

Borebiller, troværdig og god behandling af Skadedyrforbudt
Hvis man mangler en skadedyrsbekæmper kan jeg kraftigt anbefale Skadedyrforbudt. Jeg havde et problem med borebiller i garagen og fik en aftale i stand med Jesper fra firmaet. Efter 2 grundige behandlinger til aftalt tid og et fornuftigt tilbud, ser det ud til, at vi har fået dem ned med nakken, så en stor anbefaling herfra.

Jørn Christensen, Korsør

Undgå nye borebilleangreb

Med vores borebillebekæmpelse kan du sove trygt om natten, uden bekymringer for, om dit hus er ved at blive ødelagt af borebiller.

Vi sørger nemlig for, at alle larver er tilintetgjorte, så angrebet stoppes. Samtidig giver borebillebehandlingen beskyttelse mod nye angreb i mindst 15 år. Det får du endda garanti på.

Lad en professionel skadedyrsbekæmper udføre arbejdet

Borebillebekæmpelse bør udføres af en professionel skadedyrsbekæmper. Gøres arbejdet ikke ordentligt, risikerer du nemlig, at det ikke er alle borebillelarverne, der dør. Så fortsætter ødelæggelsen af dit hus.

Når du bestiller os til behandling af borebiller, ordner vi det hele. Du skal ikke selv røre en finger, men kan overlade det trygt til os.

Slip af med borebiller i dit hus inden for 14 dage

I langt de fleste tilfælde kommer vi ud til dig indenfor 14 dage efter din accept af vores tilbud. Og allerede ved den første behandling får vi ram på de fleste borebiller.

Afhængig af, om du ønsker at købe os til 1, 2 eller 3 behandlinger får du garanti. Efter 14 dage kommer vi igen og giver den afsluttende behandling, der udrydder de sidste borebiller, der ikke døde ved første behandling. Det betyder, at du kan være fri for borebiller i huset allerede om 14 dage.

Fuld tilfredshed eller vi kommer igen!

Vi lægger en ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Derfor er det også vigtigt for os, at du er fuldstændigt tilfreds.

Skulle du ikke være tilfreds med vores borebillebekæmpelse, kontakter du blot os og så finder vi en god løsning uden udgifter for dig. Det er din garanti for, at vi ikke slipper dig, før du er tilfreds!

Effektiv borebillegift

Vi bruger bekæmpelsesmidlet A-TOX+ til borebillebekæmpelse. A-TOX+ er et ekstremt effektivt middel til behandlingen, som forhandles af Tanaco A/S i Esbjerg. Læs evt. mere om produktet her: A-Tox+ fra Tanaco A/S

Giften i A-TOX+ er godkendt af miljøstyrelsen. Den er lige så effektiv som traditionelle giftbehandlinger, som eksempelvis Boracol eller Protox Insect, men udmærker sig især ved at være mere vandig i konsistensen, hvilket gør det lettere at få midlet suget dybt ind i træværket.

Miljøvenlig borebillegift

A-Tox+ er lige så uskadeligt for mennesker og kæledyr som øvrige godkendte midler på markedet – ved korrekt brug, selvfølgelig. Det betyder, at din familie ikke udsættes for farlige stoffer.

A-TOX+ lugter af sæbe, og har samme farekode som almindelig vandbaseret maling. Vi anbefaler derfor blot, at du ikke opholder dig i huset under behandlingen og 6 timer efter. Herefter kan huset igen tages i brug, helt uden risici.

Vi kan udføre behandlingen, mens du er på arbejde

For at gøre det nemt for dig, kan vi påbegynde behandlingen umiddelbart efter, du tager på arbejde. Så er huset klar til brug igen, når du kommer hjem fra arbejde.

På den måde foregår det på en dag, hvor du alligevel ikke er i huset.

Altid fast pris på borebillebekæmpelse

Du får oplyst en fast pris på arbejdet, inden vi går i gang. Prisen er altid inkl. moms til private og ekskl. moms til erhverv, og der kommer ingen efterfølgende tillæg til prisen. Betalingen dækker alle behandlinger med 15 års garanti ved tre behandlinger.

På den måde har du fuldstændigt overblik over, hvad borebillebekæmpelsen kommer til at koste dig, inden vi starter.

Betalingen foregår nemt: Der sendes en faktura til din mail med betalingsfrist på 8 dage for private og 14 dage for erhverv. Du kan vælge at betale med OCR-linjen i din netbank, med en konto-til-konto-overførsel eller med MobilePay.

Når betalingen er registreret i vores system, sender vi dit garanticertifikat på mail.

Slip af med borebiller nu
Bliv ringet op i dag
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af borebiller

Borebiller er en fællesbetegnelse for de tre skadedyr:

 • Almindelige borebiller
 • Husbukke
 • Rådborebiller

Fælles for de tre skadedyr er, at de lægger æg i træ, hvor deres larver lever i flere år og graver gange i træet. Derfor kaldes de også ofte “træorm”.

I huse ses ofte almindelige borebiller i træværket i tagkonstruktionen, samt i kælderen eller udhuset. Billerne har de bedste betingelser i træværk, der har den samme relative luftfugtighed som udenfor.

Husbukke angriber især nåletræ der ikke er for gammelt, mens rådborebiller udelukkende angriber rådnende træ.

Læs mere hos Miljøstyrelsen

Når borebillernes larver graver gange i træværket i et hus, svækkes træet, og i værste fald bliver træet så svagt, at det kan knække. Er der eksempelvis gået borebiller i tagkonstruktionen på dit hus, kan du efter en længere årrække uden at gøre noget, risikere at hele eller dele af taget styrter sammen.

For almindelige borebiller er det en længerevarende proces, der kan tage 25-30 år. Men ved husbukke, kan hele tagkonstruktionen på dit hus være ødelagt i løbet af blot 4 år. Derfor er bekæmpelse af borebiller og andre træborende insekter så vigtigt.

Husbukken er det mest frygtede skadedyr i boligen. Opdager du husbukke i dit hus, eller har du mistanke om et husbukkeangreb, bør du straks kontakte din forsikring og en professionel skadedyrsbekæmper.

Det samme gælder ved angreb af almindelige borebiller. For selvom processen er langsommere, har angrebet typisk været i gang i længere tid, når det opdages.

Vi arbejder på hele Sjælland. Primært i og omkring:

 • Roskilde
 • Mørkøv
 • Slagelse
 • Holbæk
 • Jyderup
 • Kalundborg
 • Sorø
 • Ringsted

Vi arbejder også i områderne og sommerhusområderne omkring:

 • Hele Odsherred
 • Hele Sejerø Bugt
 • Hele Jammerland og Musholm Bugt

Er du i tvivl, om vi dækker dit område? Spørg os endelig.

Nej. Du behøver ikke være hjemme, når vi foretager borebillebekæmpelse i dit hus. Faktisk anbefaler vi, at der ikke opholder sig nogen i huset under behandlingen, og op til 6 timer efter.

Giften, vi bruger til behandlingen, er blandt de mest miljøvenlige på markedet. Derfor kan du hurtigt vende tilbage til dit hus.

I vores indledende samtale over telefonen, fortæller du os om problemet. Ved besigtigelsen guider vi dig til den bedste løsning. Med den information, kan vi afhjælpe problemet, selvom du ikke er hjemme. Vi skal dog have adgang til de angrebne dele af dit hus.

Prisen på borebillebekæmpelse afhænger af arealet af træværk, der skal behandles. Du får dog altid en fast pris, inden vi går i gang med arbejdet. Dermed undgår du dyre og ubehagelige overraskelser.

Prisen for behandling af fx et helt loft over et almindeligt hus med grundplan op til 150 m2 ligger typisk i prislejet 15.000-35.000 inkl. moms, afhængigt af, om vi skal foretage den samlede behandling, samt hvor mange behandlinger, der aftales. For mindre arealer kan der aftales en mindre pris, fx hvis en garagebygning er angrebet.

Du kan finde flere skadedyrsbekæmpelsespriser her.

Ja. Midlet vi bruger til borebillebekæmpelse trænger dybt ind i træet og slår alle larver ihjel. Ved at foretage behandlingen tre gange med et par dages mellemrum, kan vi sikre os, at behandlingen udrydder alle larver.

Samtidig beskytter behandlingen mod, at der lægges nye æg i træet. På den måde undgår du, at problemet opstår igen.

Behandlingen er så effektiv, at vi giver 15 års garanti mod nye borebilleangreb.

Vi bruger midlet A-TOX+ til borebillebekæmpelse. Giftstoffet i A-TOX+ er godkendt af miljøstyrelsen, og miljømærkningen på midlet svarer til mærkningen på helt almindelig vandbaseret maling.

Af samme grund anbefaler vi, at man ikke opholder sig i huset under behandlingen og indtil 6 timer efter. Derefter kan både mennesker og kæledyr opholde sig i huset igen, helt uden risici.

Den nemmeste måde at opdage borebiller på, er at se på trækonstruktionerne i huset. Er der fx borebiller i spær eller andre trædele, kan man se små huller på 1-2 mm i diameter. Det er udgangene fra de gange, hvor larverne har opholdt sig i typisk 2-5 år, og hvor den færdige borebille er brudt ud. Ved hullerne vil der være små samlinger af boremel, der ligner meget fint savsmuld.

Larven kan opholde sig i træet i op til 5 år, før den udvikler sig til en borebille. Derfor er det en god idé at efterse træværket i dit hus med jævne mellemrum. For finder du først voksne biller, kan problemet have stået på længe.

De voksne biller kan flyve og findes derfor ofte ved vinduer, da de søger mod lyset. De voksne biller udklækkes mellem juni og august, så det vil typisk være i denne periode, de kan findes.

Der er et gammelt husråd, der siger, at bekæmpelse af borebiller med petroleum er effektivt. Men petroleum er stort set uden effekt til borebillebekæmpelse, da det ikke slår larverne ihjel, når det smøres på træværket. Langtidseffekten af petroleum strækker sig også kun et par år, indtil en ny behandling er nødvendig. For ikke at snakke om, at petroleum er et opløsningsmiddel, som samtidig er yderst brandfarligt!

Derfor bør der anvendes gift, der er beregnet til bekæmpelse af borebiller.

 
Slip af med borebiller nu
Bliv ringet op i dag
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev