Professionel borebillebekæmpelse på Sjælland – slip af med borebiller (træorm), husbukke og rådborebiller

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - ingen spørgsmål
Vi påbegynder næsten altid bekæmpelsen samme dag
Vores telefoner er åbne døgnet rundt - alle dage
Du får altid en fast pris, før vi begynder arbejdet
 

Borebiller, husbukke eller rådborebiller i huset er en alvorlig sag. Så hvis du opdager et borebilleangreb, er det vigtigt at gøre noget ved det med det samme.

Borebillernes larver angriber træ – eksempelvis trækonstruktionerne i dit hus – derfor kaldes de også ofte træorm. De mest aggressive arter kan fuldstændigt ødelægge bærende konstruktioner i huset på helt ned til 4 år.

Med vores borebillebekæmpelse er du sikker på at slippe af med alle borebillelarver og voksne borebiller.

Det kræver kun nogle få besøg at udrydde skadedyrene og sikre dit hus mod fremtidige angreb. Så skal du ikke bekymre dig om træværket i dit hus.

Slip af med borebiller nu
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Bekæmpelse af borebiller trin for trin

 

Trin 1: Rengøring af det angrebne område
Vi starter med en grundig støvsugning af området. Så trænger behandlingen bedre ind i træet, og flere larver slås ihjel. Derudover  er det også lettere at se, om der stadig er aktive træorme tilbage.

Trin 2: Behandling med borebillegift
Vi sprøjter et kraftigt middel mod borebiller på alle trækonstruktioner. Midlet trænger ind i træet og slår larverne ihjel. Det forebygger samtidig mod nye angreb senere.

Trin 3: Vi kommer igen efter 14 dage
Ved borebillebekæmpelse er det oftest nødvendigt med to behandlinger. Derfor kommer vi tilbage efter 14 dage for at se efter ny aktivitet og give en opfølgende behandling.

Trin 4: 15 års garanti og 1 års eftersyn
Du får 15 års garanti på vores bekæmpelse af borebiller. Det gælder også mod nye angreb. Desuden får du et opfølgende besøg efter et år, for at sikre at alle borebiller er døde.

 
 

Jeg kontaktede Skadedyrforbudt.dk en søndag formiddag, da jeg havde fået nok af muldvarpe. Allerede om eftermiddagen kom Jesper forbi med sin maskine og ordnede hele haven så fint. Regningen var også lille, selv om det var søndag. Min bedste anbefaling og ikke sidste gang jeg ringer hvis jeg får gæster i haven igen.

Aase Jensen, Kalundborg

Vi havde fået muldvarpe i vores have og måtte have professionel hjælp – og det fik vi da i dén grad også 🙂 efter at have kæmpet med fælder og ødelagt græsplæne i flere år (og næsten givet op), ordnede Jesper fra Skadedyrforbudt.dk hele vores store baghave på et par timer. Der blev oven i købet sået græs og revet fint, så vi bare kunne nyde arbejdet med en kop kaffe i eftermiddagssolen imens. Vi anbefaler andre at prøve det!

Lone Andersen, Jyderup

Undgå nye borebilleangreb

Med vores borebillebekæmpelse kan du sove trygt om natten, uden bekymringer for, om dit hus er ved at blive ødelagt af borebiller.

Vi sørger nemlig for, at alle larver er tilintetgjorte, så angrebet stoppes. Samtidig giver borebillebehandlingen beskyttelse mod nye angreb i hele 15 år. Det får du endda garanti på.

Lad en professionel skadedyrsbekæmper udføre arbejdet

Borebillebekæmpelse bør udføres af en professionel skadedyrsbekæmper. Gøres arbejdet ikke ordentligt, risikerer du nemlig, at det ikke er alle borebillelarverne, der dør. Så fortsætter ødelæggelsen af dit hus.

Når du bestiller os til behandling af borebiller, ordner vi det hele. Du skal ikke selv røre en finger, men kan overlade det trygt til os.

Slip af med borebiller i dit hus inden for 14 dage

I langt de fleste tilfælde kommer vi ud til dig samme dag eller dagen efter. Og allerede ved den første behandling får vi ram på de fleste borebiller.

Efter 14 dage kommer vi igen og giver den afsluttende behandling, der udrydder de sidste borebiller, der ikke døde ved første behandling. Det betyder, at du kan være fri for borebiller i huset allerede om 14 dage.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Vi lægger en ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Derfor er det også vigtigt for os, at du er fuldstændigt tilfreds.

Skulle du ikke være tilfreds med vores borebillebekæmpelse, får du hele beløbet tilbage. Uden spørgsmål. Det er din garanti for, at du får en god løsning på dit problem.

Effektiv og miljøvenlig borebillegift

Vi bruger bekæmpelsesmidlet A-TOX+ til borebillebekæmpelse. A-TOX+ er et ekstremt effektivt middel til behandlingen.

Giften i A-TOX+ er godkendt af miljøstyrelsen. Den er lige så effektiv som traditionelle giftbehandlinger, som eksempelvis Boracol eller Protox Insect, men væsentligt billigere, hvilket er medvirkende til, at vi kan tilbyde professionel borebillebekæmpelse til en lavere pris.

Midlet er desuden lige så uskadeligt for mennesker og kæledyr som de øvrige midler. Det betyder, at din familie ikke udsættes for farlige stoffer.

A-TOX+ lugter af sæbe, og det er ikke mere skadeligt for mennesker og husdyr end helt almindelig vandbaseret maling. Vi anbefaler derfor blot, at du ikke opholder dig i huset under behandlingen og 6 timer efter. Herefter kan huset igen tages i brug, helt uden risici.

Vi udfører behandlingen, mens du er på arbejde

For at gøre det nemt for dig, kan vi påbegynde behandlingen umiddelbart efter, du tager på arbejde. Så er huset klar til brug igen, når du kommer hjem fra arbejde.

På den måde foregår det på en dag, hvor du alligevel ikke er i huset.

Altid fast pris på borebillebekæmpelse

Du får oplyst en fast pris på arbejdet, inden vi går i gang. Prisen er altid inkl. moms, og der kommer ingen efterfølgende tillæg til prisen. Betalingen dækker begge behandlinger, 15 års garanti og opfølgningsbesøg efter et år.

På den måde har du fuldstændigt overblik over, hvad borebillebekæmpelsen kommer til at koste dig, inden vi starter.

Betalingen foregår nemt: Enten kontant eller på MobilePay efter afslutning af første behandling mod borebiller. Erhvervsvirksomheder og offentlige kunder får tilsendt en faktura med 8 dages betalingsfrist.

Slip af med borebiller nu
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af borebiller

Borebiller er en fællesbetegnelse for de tre skadedyr:

 • Almindelige borebiller
 • Husbukke
 • Rådborebiller

Fælles for de tre skadedyr er, at de lægger æg i træ, hvor deres larver lever i flere år og graver gange i træet. Derfor kaldes de også ofte “træorm”.

I huse ses ofte borebiller i træ, som tagkonstruktion, samt i kælder eller udhuse. Billerne har de bedste betingelser i fugtigt træ og kølige omgivelser.

Desuden angriber husbukke især nåletræ, mens rådborebiller udelukkende angriber råddent træ.

Når borebillernes larver graver gange i træværket i et hus, svækkes det, og i værste fald bliver træet så svagt, at det kan knække. Er der eksempelvis gået borebiller i tagkonstruktionen på dit hus, kan du risikere at hele taget styrter sammen.

For almindelige borebiller er det en længerevarende proces, der kan tage 25-30 år. Men ved husbukke, kan hele tagkonstruktionen på dit hus være ødelagt i løbet af blot 4 år. Derfor er borebillebekæmpelse så vigtigt.

Husbukken er det mest frygtede skadedyr i boligen. Opdager du husbukke i dit hus, eller har du mistanke om et husbukkeangreb, bør du straks kontakte en professionel skadedyrsbekæmper.

Det samme gælder ved angreb af almindelige borebiller. For selvom processen er langsommere, har angrebet typisk været i gang i længere tid, når det opdages.

Vi arbejder på hele Sjælland. Primært i og omkring:

 • Roskilde
 • Mørkøv
 • Slagelse
 • Holbæk
 • Jyderup
 • Kalundborg
 • Sorø
 • Ringsted

Vi arbejder også i områderne og sommerhusområderne omkring:

 • Hele Odsherred
 • Hele Sejerø Bugt
 • Hele Jammerland og Musholm Bugt

Er du i tvivl om, om vi dækker dit område? Spørg os endelig.

Nej. Du behøver ikke være hjemme, når vi foretager borebillebekæmpelse i dit hus. Faktisk anbefaler vi, at der ikke opholder sig nogen i huset under behandlingen, og op til 6 timer efter.

Giften, vi bruger til behandlingen, er blandt de mest miljøvenlige på markedet. Derfor kan du hurtigt vende tilbage til dit hus.

I vores indledende samtale over telefonen, fortæller du os om problemet. Med den information, kan vi afhjælpe problemet, selvom du ikke er hjemme. Vi skal dog have adgang til de angrebne dele af dit hus.

Prisen på borebillebekæmpelse afhænger af arealet, der skal behandles. Du får dog altid en fast pris, inden vi går i gang med arbejdet. Dermed undgår du dyre og ubehagelige overraskelser.

Prisen for behandling af 150 m2 i grundplan er 4.995 kr. inkl moms. For områder større end dette tillægges 59,95 kr. inkl. moms pr. m2. For mindre arealer kan der aftales en mindre pris, fx hvis en garagebygning er angrebet.

Du kan finde flere skadedyrsbekæmpelsespriser her.

Ja. Midlet vi bruger til borebillebekæmpelse trænger dybt ind i træet og slår alle larver ihjel. Ved at foretage behandlingen to gange, med mindst 14 dages mellemrum, kan vi sikre os, at behandlingen udrydder alle larver.

Samtidig beskytter behandlingen mod, at der lægges nye æg i træet. På den måde undgår du, at problemet opstår igen.

Behandlingen er så effektiv, at vi giver 15 års garanti mod nye borebilleangreb.

Vi bruger midlet A-TOX+ til borebillebekæmpelse. Giftstoffet i A-TOX+ er godkendt af miljøstyrelsen, og miljømærkningen på midlet svarer til mærkningen på helt almindelig vandbaseret maling.

Af samme grund anbefaler vi, at man ikke opholder sig i huset under behandlingen og indtil 6 timer efter. Derefter kan både mennesker og kæledyr opholde sig i huset igen, helt uden risici.

Den nemmeste måde at opdage borebiller på, er at se på trækonstruktionerne i huset. Er der fx borebiller i spær eller andre trædele, kan man se små huller på 1-2 mm i diameter. Det er udgangene fra de gange, larverne opholder sig i. Ved hullerne vil der være små samlinger af boremel, der ligner meget fint savsmuld.

Larven kan opholde sig i træet i op til 5 år, før den udvikler sig til en borebille. Derfor er det en god idé at efterse træværket i dit hus med jævne mellemrum. For finder du først voksne biller, kan problemet have stået på længe.

De voksne biller kan flyve og findes derfor ofte ved vinduer, da de søger mod lyset. De voksne biller udklækkes mellem juni og august, så det vil typisk være i denne periode, de kan findes.

Der er et gammelt husråd, der siger, at bekæmpelse af borebiller med petroleum er effektivt. Men petroleum er stort set uden effekt til borebillebekæmpelse, da det ikke slår larverne ihjel, når det smøres på træværket. Langtidseffekten af petroleum strækker sig også kun et par år, indtil en ny behandling er nødvendig.

Derfor bør der anvendes gift, der er beregnet til bekæmpelse af borebiller.

 
Slip af med borebiller nu
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev