Edderkopper: Slip for dem indendøre!

Edderkopper er en stor frygt hos mange mennesker (araknofobi). Synlige edderkopper kan skræmme kunder væk eller gøre det ubehageligt at falde i søvn i sit eget hjem. Derfor hjælper vi gerne med professionel bekæmpelse i private hjem, på institutioner og på arbejdspladser.

Hos Skadedyrforbudt.dk kan vi hjælpe dig af med dit problem, og vi tilbyder abonnementsordninger for alle erhvervskunder.

 

Altid gratis rådgivning
Ingen ventetid
Vi tager telefonen alle ugens 7 dage: 70 40 46 00
Vi stopper først, når du er tilfreds
 

Edderkopper giver ingen sundhedsrisici og er ikke farlige for mennesker. De er et såkaldt psykisk belastende skadedyr. Når tilstedeværelsen af edderkopper fremkalder frygt hos beboere, kunder eller ansatte, så anbefaler vi at komme udfordringen til livs.

Vi arbejder altid omkostningseffektivt og er kendt for at være billige på markedet uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger.

SLIP AF MED DINE EDDERKOPPER HURTIGT!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Sådan bekæmper vi dine edderkopper

Et godt samarbejde med dig som kunde er altafgørende for vores resultater, og derfor vil vi altid gerne orientere dig om vores indsats undervejs i hele processen.

 
Trin 1 - Vi afklarer med kunden

Trin 1: Vi afdækker omfanget af frygten
Vi starter altid med en god snak om hvordan udfordringen opleves hos husets beboere, virksomhedens ansatte eller kunderne. Frygten for edderkopper har forskellige sværhedsgrader, hvilket stiller krav til omfanget af vores bekæmpelse.

Skadedyrforbudt.dk

Trin 2: Vi kommer edderkopperne til livs
Selve bekæmpelsen foregår med gift eller almindelig insektspray, og i nogle tilfælde med termiske virkemidler som varme eller kulde.

Abonnement skadedyr

Trin 3: Vi udfører genbehandling om nødvendigt
En ekstra behandling efter 14 dage kan i enkelte tilfælde være nødvendig for at komme hele udfordringen til livs. Det er en del af vores ydelse. Vi stopper først, når du er tilfreds.

Garanti

Trin 4: Vi kan oprette en serviceordning til dig
Med en fast serviceordning aftaler vi et fast antal gange årligt, hvor vi kommer tilbage og udfører en grundig bekæmpelse – eksempelvis tidligt forår, tidlig sommer og sensommer.

 

Vi kommer, når det passer dig bedst

Du behøver ikke tage fri for at lukke os ind. Vi er altid fleksible og rykker ud, når det passer dig bedst – hverdag, aften eller weekend.

Sådan kommer du selv edderkopperne til livs

Vi er grundige, 100% omhyggelige og giver alle bekæmpelser vores fulde opmærksomhed. Men du kan også selv gøre meget for at undgå problemet fremover. 

  1. Sørg for at støvsuge regelmæssigt.
  2. Fjern spindelvæv, som især sætter sig i hjørner, på kviste, lofter og bag møbler.
  3. Få tætnet huller og sprækker i vægge og omkring vinduer, hvor de ofte kommer ind.
  4. Hold brændestabler væk fra bygningen, da de ofte huser mange edderkopper.

Få en abonnementsordning som erhvervskunde

Vi tilbyder abonnementsordninger for alle vores erhvervskunder, så du er sikker på hurtig og effektiv bekæmpelse. Læs mere her.

Priser

Vi arbejder med mindstepriser for en opstart og lægger tillæg på for evt. ekstra tid, kørsel og materialeforbrug. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende prisoverslag på din konkrete udfordring. Se priserne her.

Har du brug for professionel hjælp?

Skadedyrforbudt.dk dækker hele Sjælland, og vi garanterer en effekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 40 46 00 eller sende en mail til info@skadedyrforbudt.dk

SLIP AF MED EDDERKOPPER HURTIGT!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af edderkopper

Nej. De edderkoppearter, som lever i Danmark, er ufarlige for mennesker. Den gift, de sprøjter med, er kun farlig for de insekter, de lever af.

Nej, kun yderst sjældent, og kun, hvis de føler sig truede eller bliver klemte. Oftest kan de dog ikke bide igennem menneskers tykke hud.

Hvis en allergiker skulle være så uheldig at blive bidt af en edderkop, så kan det give kløe, ligesom huden kan blive rød og hævet. Det er dog ikke farligt.

Ja. De gør stor nytte ved at spise myg, fluer, kakerlakker og diverse insekter.

Edderkopper er et såkaldt psykisk belastende skadedyr. Op til hver 4. dansker lider af araknofobi (frygt for edderkopper) i mere eller mindre grad. 

I mange udviklingslande er tallet meget mindre, og her betragtes edderkopper som lækre og lykkebringende.

De mest almindelige arter i Danmark er husedderkoppen, mejeredderkoppen, jagtedderkoppen, rodedderkoppen og zebraedderkoppen.

Ingen af disse arter er farlige for mennesker.

På verdensplan findes der omkring 45.000 arter, heraf er kun 25-30 farlige for mennesker.

Ja. Edderkopper er koldblodede – nogle dør, når de bliver vinter og andre går i vinterhi. Så gemmer de sig gerne i hjørner, langs vægge, bag møbler, på lofter og i kældre.

De trækker ind gennem åbne døre og vinduer samt revner og sprækker. Brændestabler tiltrækker også mange.

Når vejret slår om sidst på sommeren/ først på efteråret og det bliver koldere, så trækker mange ind i de varme huse.

Ja, ved at støvsuge regelmæssigt, fjerne spindelvæv og tætne revner og sprækker i murværk og ved vinduer og døre.

 
SLIP AF MED DINE EDDERKOPPER HURTIGT OG EFFEKTIVT!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev