Stor erfaring med alle skadedyr. Gratis telefonisk rådgivning

Vi påbegynder ofte bekæmpelsen samme dag eller næste dag

Vores telefoner er åbne døgnet rundt – alle dage 7040 4600

Du får altid oplyst priser, betingelser og forbehold, før vi begynder arbejdet

Professionel hvepsebekæmpelse

– fjernelse af hvepsebo på Vestsjælland

Når den danske sommer kommer, følger hvepsene med. Og selvom de små gule og sorte insekter i virkeligheden er et nyttedyr, kan de være til stor gene i haven eller på terrassen.

Det gælder ikke mindst sidst på sommeren, hvor hvepsene er mere aggressive og pågående – især de store gedehamse, som stikker med en kraftig gift, der kan være farlig for allergikere og mindre børn.

Derfor er det vigtigt at få fjernet hvepsebo, så snart du opdager dem, så de ikke bliver større. Ellers bliver problemet sidst på sommeren bare endnu større.

Du kan godt selv fjerne hvepsebo. Men det er vigtigt, at du passer godt på. Hvepsestik er smertefulde, og kan i værste fald være livsfarlige.

Og husk på at størrelsen på boet snyder. Der kan være mange hvepse/ gedehamse i selv små hvepsebo. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en professionel skadedyrsbekæmper, hvis dit hvepsebo er større end en tennisbold.

Vær opmærksom på at det kun er hvepse/ gedehamse, som skal bekæmpes, da vilde bier/ humlebier og brumbasser yderst sjældent er aggressive. Tværtimod så har biodiversiteten i vores natur brug for bier til at bestøve planter og opretholde vores økosystemer. Vilde bier er i kraftig tilbagegang i den danske natur, og derfor gør vi hos skadedyrforbudt.dk alt for at passe på dem.

+45 70 40 46 00