Mår

Førhen kunne måren især findes i skovområderne eller i de stråtækte huse på landet. I dag er det dog langt mere almindeligt at møde måren rundt om i forskellige danske hjem og sommerhuse. Husmåren er temmelig udbredt i Europa, men Danmark er umiddelbart det eneste af de nordiske lande, der er plaget af husmåren. Måren jager om natten, men forholder sig i ro om dagen og lever derfor relativt ubemærket for mennesker, men du er næppe i tvivl om, at den er tilstede, hvis den er flyttet ind i dit hjem. Den buldrer og tumler nemlig rundt på loftet.

Bekæmpelse af mår koster mindre end du tror – se selv ved at klikke her.

Måren ses som et skadedyr i det meste af Europa, og det er der mange grunde til. Husmåren har en tendens til at flytte ind på loftet i huse og sommerhuse, hvilket skadedyrets navn også hentyder til. I dag skaber de fleste huse de perfekte forhold for husmåren, da den helst vil bo varmt og uden fugt. Den gode isolering skaber varme og holder fugten ude, samtidig med at den kan bo i fred, da folk sjældent bevæger sig op på loftet.

Husmåren går ikke til angreb på mennesker, og den laver heller ikke skader på træværk eller ting som sådan, men derfor er det allievel en irriterende gæst at have boende på sit loft. Det er den fordi, den er utroligt støjende og ikke mindst så sviner den med sine ekskrementer og urin, der lugter afskyeligt, hvilket kan trække ned i lokalerne under loftet. Måren kan også efterlade rester af døde dyr, som den ikke har spist og som lugter ilde, når resterne begynder at rådne, ligesom den kan lave skade på husets isoleringsmateriale. Bor du på et landsted kan måren også være en plage i og med at den dræber høns, fasaner og lignende dyr.

Det er derfor en god idé at slippe af med en mår, hvis den er flyttet ind i dit hus. Det kan dog være lettere sagt end gjort at slippe af med den. Du kan på nettet finde mange gode råd til at prøve at fange eller uddrive måren, men vær opmærksom på, at der er en del regler, du skal tjekke op på først. Derfor kan du med fordel få en professionel dyreskadesbekæmper ud og afhjælpe problemet hurtigt og effektivt.

Hos skadedyrforbudt.dk er du altid sikret en målrettet indsats mod dit skadedyrsproblem til rimelige priser.

Du kan også få bekæmpet dit problem med mår ved at tegne et abonnement hos os

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev