Abonnement på skadedyr

fra 239,- pr. måned

lav pris  •  én måneds binding  •  nem opsigelse

Abonnement efter dit behov

Abonnement på skadedyr er normalt ikke det første man tilføjer på sin ønskeliste. Men har man først oplevet at slås med et skadedyr, ved man, hvor meget det kan fylde. Har du kun brug for at sikre dig mod ét skadedyr, hvorfor så betale for mere? Har du omvendt brug for at sikre dig mod mange forskellige skadedyr, så falder prisen for hvert skadedyr, du tilføjer.

Hvorfor tegne et abonnement?

Tænk på et abonnement som en forsikring. Du betaler en fast pris for dine forsikringer og håber egentlig ikke, at du får brug for dem. Når du så ind imellem får brug for en forsikring, er du rigtig glad for at have været forudseende, fordi udgiften til at oprette skaden oftest overstiger udgiften til forsikringspræmien. Når du tegner et abonnement på et skadedyr, er det samme princip: Du håber ikke, at du får brug for ordningen, men når du alligevel får brug for hjælp, er du glad for, at du ikke får en uventet, stor regning.

Du ved selv, om et abonnement kan betale sig for dig

Hvis du gentagne gange har haft besøg af forskellige skadedyr i din have eller i dit hus, så er der måske en chance for, at det vil ske igen. Nogle af vores abonnementer har frit tilkald, og andre er afgrænset til op til et bestemt antal besøg indenfor den aftalte pris. Frit tilkald vil sige, at du selv kontakter os ved behov for hjælp til det aftalte skadedyr. Inden for den aftalte pris kan du tilkalde os lige så mange gange, der er brug for det.

Hvordan tegner du et abonnement på skadedyr?

Du skal først betale os for en bekæmpelse af et skadedyr til ordinær pris. Derved er du registreret kunde hos os, og er berettiget til at tegne et abonnement til vores attraktive priser. Dette tilbud gælder i 3 måneder fra seneste bekæmpelse hos dig, og gælder det skadedyr fra listen herunder som du har fået foretaget bekæmpelse for. Ring eller skriv, hvis du ønsker at lave en aftale. Vi sender en abonnementsaftale på mail til dig med et tilmeldingslink til Betalingsservice fra Nets.

Hvordan betaler du?

Betaling foregår med en fast kvartalsvis forudbetalt opkrævning, der bliver hævet fra din konto d. 1/1, 1/4, 1/7 og 1/10. Du modtager en faktura ca. 14 dage før opkrævningen og kan se betalingen på din oversigt fra Betalingsservice.

Hvad er prisen på et abonnement?

Du modtager på din faktura fra første besøg et konkret tilbud om abonnement. Vi kender først den endelige pris når vi har besøgt dig og har vurderet din særlige situation. Prisen bliver udregnet på baggrund af en række faktorer: Afstand mellem kunde/firma, størrelse på det forsikrede område, omfang af problemet, risikoen for nye angreb og eventuelle særlige forhold hos kunden. Der vil derfor være forskellige priser hos forskellige kunder.

Er der binding?

Nej, der er ingen bindingstid

Er der opsigelsesvarsel på et abonnement og hvordan opsiger du?

Der er en opsigelsestid på løbende måned + 3 måneder. Du er selvfølgelig dækket i opsigelsesperioden.

Hvordan opsiger du?

Du kan opsige pr. telefon, mail, sms eller face-to-face. Det er dog bedst, at du gør det skriftligt, så du selv har styr på din opsigelsesdato. Efter opsigelse betaler du for resten af den løbende måned + 3 måneder. Hvis du gerne vil have så kort opsigelse som muligt, skal du derfor opsige dit abonnement senest den sidste dag i måneden inden kl. 23.59.

Får du penge tilbage?

Ja, hvis du har forudbetalte penge til gode når dit abonnement stopper, tilbagebetaler vi pengene til din konto.

Har du allerede et abonnement et andet sted?

Hvis du er fuldt ud tilfreds med et abonnement fra en af vores gode kollegaer i branchen, vil vi ikke prøve at lave om på det. Sidder du omvendt og er utilfreds, og har svært ved at se, hvordan du kommer ud af en ordning der har bundet dig op i årevis, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os og hør hvordan.


Abonnement for private husstande – månedlige ydelser inkl. moms

Alle priser herunder er fra-priser og er vejledende.
Et konkret tilbud kommer på faktura efter første besøg.

Enhedspris for Faldende pris Abonnement Pris fra i alt pr. måned
skadedyr nr. 1 139,00 1 skadedyr i alt 239,00
skadedyr nr. 2 179,00 2 skadedyr i alt 418,00
skadedyr nr. 3 129,00 3 skadedyr i alt 587,00
skadedyr nr. 4 99,00 4 skadedyr i alt 646,00
skadedyr nr. 5 69,00 5 skadedyr i alt 715,00
skadedyr nr. 6-21 21 skadedyr i alt 999,00
  • Ét skadedyr fra listen herunder = 239,- om måneden / 2.868,- om året.
  • (Efter 24 måneders abonnement = 209,- om måneden / 2.508,- om året).
  • Alle skadedyr fra listen herunder = 999,- om måneden / 11.988,- om året.
  • (Efter 24 måneders abonnement = 799,- om måneden / 9.588,- om året).

Vælg at sammensætte dit abonnement mellem disse skadedyr:

 

Gnavere

Muldvarpe
Mosegrise
Mus
Rotter
Husmår

Krybende insekter

Myrer
Kakerlakker
Edderkopper
Lopper
Skægkræ
Sølvfisk
Klannere
Bænkebidere
Ørentviste

Flyvende insekter

Hvepse/gedehamse
Murbier
Møl
Bananfluer
Fluer


Fordele

Når du har tegnet et abonnement, foregår det lidt ligesom en forsikring. Egentlig håber man ikke på at få et skadedyr, men hvis man gør, er man forsikret mod udgiften til bekæmpelse. Du ringer eller skriver blot, og senest et par timer efter er en aftale i hus om bekæmpelse. Ofte kan bekæmpelsen starte samme eller næste dag. Der lander ikke en uforudset ekstraregning.

Ekstra rabatter for abonnenter

Når du har et abonnement hos os, får du ekstra rabat, hvis du køber en enkeltydelse. Det kan være, hvis du får væggelus eller borebiller, som ikke er inkluderet i vores abonnementsordning. Det kan koste mange tusinde kroner at få behandlet for væggelus eller borebiller, og her kommer fordelen for dig ind som abonnementskunde: Hvis du har tegnet abonnement på ét skadedyr, får du 10% rabat på hver enkeltydelse ved siden af abonnementet. Hvis du har tegnet abonnement på to skadedyr, får du 20% rabat, og så fremdeles op til fem skadedyr. Skulle du derved have tegnet fuldt abonnement på alle skadedyr fra listen, men oplever at få besøg af et skadedyr, der ikke er på listen, giver vi op til 75% i rabat på andre ydelser!

SE HANDELSBETINGELSERNE FOR ABONNEMENT HER

Bonus til trofaste kunder

Når du har haft et abonnement ubrudt hos os i 24 måneder og vælger at lade det løbe videre, er du en trofast kunde. Det skal du selvfølgelig belønnes for! Derfor falder din månedspris 30,- kr. for hvert abonnement, du har tegnet og som har løbet i mere end 24 måneder. Det betyder, at det skadedyr, du før betalte fx 239,- kr. for om måneden, nu koster 209,- kr. om måneden. Og nr. 2 skadedyr, som du betalte 179,- kr. for, koster nu kun 149,- kr. om måneden. Det hele foregår automatisk, og rabatten bliver givet, uden du behøver henvende dig. Skulle du finde på at opsige dit abonnement på et skadedyr, men stadig har abonnementer på andre skadedyr, fortsætter din bonus på de skadedyr, du har bibeholdt, men prisen bliver reguleret, i forhold til antallet af skadedyr, du er forsikret imod. Skulle du igen få lyst til at tegne et abonnement på et skadedyr, du tidligere har været forsikret mod, starter du forfra i anciennitet.

 

VORES ABONNEMENTSORDNINGER HAR GJORT OS TIL FINALIST SOM ÅRETS IVÆRKSÆTTER I HOLBÆK KOMMUNE!