Kakerlakker

Kakerlakker er et skadedyr, som vi igennem de seneste årtier har set oftere og oftere i danske hjem og restaurationer m.m. At vi oplever denne stigning i forekomsten af kakerlakker skyldes primært, at danskerne i langt højere grad tager på udlandsrejser til eksotiske lande og samtidig tager fødevarer og lignende med hjem fra disse rejser. – Og netop i fødevarer og omgivelser med meget fugt og varme har kakerlakkerne de optimale forhold for overlevelse og formering.

Se vores priser for at bekæmpe kakerlakker her

Kakerlakker findes naturligt udenfor i den danske natur, men det er de importerede kakerlakker, der lever indendørs, som vi betragter som skadedyr. I Danmark er det primært disse tre kakerlaktyper, der optræder: Den Tyske Kakerlak, Den Orientalske Kakerlak og Den Brunstribede Kakerlak. Kakerlakkerne har brug for vand, varme og mad for at overleve og derfor er det ofte i køkkenet, at kakerlakkerne er tilstede. De er meget lyssky og gemmer sig om dagen, så hvis du vil have bekræftet kakerlakkernes færden i hjemmet, er det frem med lommelygten om natten, når de kommer frem i skjul af mørket.

Kakerlakkerne forårsager ikke bygningsmæssig skade, men de anses som skadedyr i forhold til sygdomsspredning. De spreder nemlig deres ekstrementer, hvilket kan være årsag til spredning af sygdomme, for eksempelvis salmonella, mave-tarmkatar og dysenteri. Kakerlakkerne kan samtidig give allergi, astma og eksem. Derfor er det vigtigt at tage det alvorligt, hvis du har mistanke om kakerlakker i hjemmet.

Kakerlakker kan være svære at bekæmpe, især i forhold til den store begrænsning, der er på bekæmpelsesmidler, man må anvende i køkkener. Derfor er det en god idé at få en professionel skadedyrsbekæmper til at tage affære. Under bekæmpelsen kan det samtidig være en fordel at rengøre under komfur, bag køleskab og fjerne revner og sprækker, som kakerlakkerne har mulighed for at leve i.

Hos skadedyrforbudt.dk er du altid sikret en målrettet indsats mod dit skadedyrsproblem til rimelige priser.

Kakerlakker findes på vores liste over skadedyr, som vi tilbyder en abonnementsordning på – klik her

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev