Priser

Det kan være utroligt svært at sætte en korrekt og standardiseret enhedspris for en bekæmpelse! Den rigtige pris er jo den, hvor der er en balance mellem forbrug af tid og materialer overfor prisen, og hvor du som kunde står efterladt fuldt tilfreds med ydelsen. Nogle har store huse eller skov og mark tæt på, nogle har gamle kloakker, nogle har mange ting der skal flyttes før en bekæmpelse, andre har slet ingen af de nævnte ting, men har alligevel et skadedyr.

Vores mål er at være billige på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du skal være toptilfreds både med prisen og arbejdet.

Vores priser er derfor baseret på et princip om at have en mindstepris, hvortil der bliver lagt et tillæg for fx ekstra kvadratmeter, ekstra tid osv. Herved betaler de kunder, der ikke har tidskrævende opgaver, ikke en for høj pris i forhold til ydelsen.

Hold musen over menupunktet PRISER herover, og vælg, om du vil se priserne på enkeltydelserne, eller priserne for vores attraktive abonnementsordning.