Få musene ud af dit hus!

Mus ser vældig søde ud men er faktisk et af de skadedyr i Danmark, der forvolder mest skade. Udover at de forårsager et stort hygiejneproblem med museafføring i skuffer og skabe og gnasker løs i ledninger, træværk og emballage, så spreder de mange sygdomme, herunder salmonella. Derfor er det vigtigt at bekæmpe dem, især hvis du har fået mus inden for i en bygning.

Mus kan absolut ikke tolereres i alle former for butikker, restauranter og erhvervskøkkener, og derfor garanterer vi akut indsats, hvis uheldet er ude. Hos skadedyrforbudt.dk er du sikret en god, effektiv og nænsom bekæmpelse af mus, både som privat og som erhvervskunde. Vi tilbyder en abonnementsordning for alle erhvervskunder.

Se priserne for bekæmpelse af mus her

Altid gratis rådgivning
Ingen ventetid
Vi tager telefonen alle ugens 7 dage
Vi stopper først, når du er tilfreds
 

Mus søger ind i bygninger, når vejret begynder at blive koldere. Sørg for at det ikke sker hos dig, for de kan være rigtig svære at slippe af med igen – og tøv ikke med at ringe til os i det øjeblik, mistanken om mus opstår. Vi er kendt for at være billige på markedet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

SLIP AF MED DINE MUS NU!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Sådan bekæmper vi dine mus

Et godt samarbejde med dig som kunde er altafgørende for hele processen. Derfor har vi hos skadedyrforbudt.dk altid tid til at rådgive undervejs og forklare om det, vi gør.

 

Trin 1: Vi handler inden for de første 24 timer
Vi kan være i gang med behandlingen mindre end en døgn efter at du har opdaget et problem med mus. Mus formerer sig hurtigt, så det er vigtigt ikke at lade stå til.

Trin 2: Vi lægger en plan og udfører den mest effektive bekæmpelse
Vores bekæmpelse foregår typisk med en kombination af lokkemad, gift og elektroniske musefælder og kan suppleres med overvågning via vildtkameraer. 

Trin 3: Vi kommer igen, hvis det bliver nødvendigt
Vi justerer løbende på indsatsen, så den mest optimale fangstmetode er i brug.

Trin 4: Vi udsteder en 4-ugers garanti
Vi er grundige og omhyggelige og alle bekæmpelser har vores fulde opmærksomhed, ligesom du også får gode råd til at undgå mus i fremtiden. Derfor får du fuld garanti for, at dine mus er 100% væk, når vi er færdige hos dig.

 

Irriterende og sundhedsskadelig plage

Mus spreder smitte, og det kan ske rigtig hurtigt. Hvis mus får adgang til at kravle rundt på køkkenborde og tygge igennem emballage med mad i, så stiger risikoen. Finder du fødevarer, der har været i kontakt med mus, bør du kassere dem med det samme.

Mus er i den grad robuste. De kan klare sig helt uden vand et stykke tid, ligesom de spiser stort set alt – lige fra kornprodukter over ledninger til stearinlys.

Kend forskel på mus og rotter

Forskellen på mus og rotter er dels i størrelsen. Rotter er større end mus, og hele rottens kropsbygning er mere strømlinet, robust og stærk. Desuden er musenes snuder tit spidse, mens rotternes er mere afrundede.

Folk har en tendens til at forveksle de lidt større halsbåndsmus med rotter, fordi deres hale – ligesom hos rotter – er lige så lang som resten af kroppen. Halsbåndsmus er brune i pelsen og hvide på mave og bryst. Det kan også være ganske svært for det utrænede øje at se forskel, og har du mistanke om at have fået besøg af rotter, så er det altid en god idé at kontakte kommunens rotteafdeling eller en professionel skadedyrsbekæmper. Ellers kan problemet meget hurtigt vokse sig meget stort og næsten umuligt at slippe af med igen. Hos skadedyrforbudt.dk kan vi hjælpe dig af med dit rotteproblem. 

Få en abonnementsordning som erhvervskunde

Som virksomhedsejer skal du gerne undgå et dårligt ry og utilfredse kunder på grund af sager med mus. Derfor tilbyder vi abonnementsordninger for alle vores erhvervskunder, så du er sikker på hurtig og effektiv bekæmpelse, hvis musene skulle komme – ikke dem, vi allerede har bekæmpet, men mus, der kommer fra nye gæster på hotellet eller nye lejere i boligforeningen.

Priser

Vi arbejder ud fra mindstepriser, som vi lægger tillæg på. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde om dit konkrete problem med mus. Se priserne her.

Har du brug for professionel hjælp til at bekæmpe dine mus?

Skadedyrforbudt.dk dækker hele vores eget lokalområde og efter aftale om kørselspenge, hele Sjælland. Vi garanterer en effekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70404600 eller sende en mail til info@skadedyrforbudt.dk

SLIP AF MED DINE MUS NU!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af mus

Musen er en gnaver og egentlig foretrækker den at leve i naturen. Der findes mange forskellige musearter, men af de arter, man oftest møder i bygninger, er der typisk to kendinge: husmusen (Mus musculius) og halsbåndmusen (Apodemus flavicollis). Det hænder, at flere andre musearter finder ind i bygninger, men de vil sjældent slå sig ned.

De kan formere sig 365 dage om året og får typisk op til 6 kuld om året med 4-8 museunger i hver. Deres drægtighedsperiode er på omkring 3 uger. Når de kommer ind i husene, bor de ofte steder, hvor der er let adgang til både mad og materialer til at bygge rede af. 

Musen føder sine unger i en rede, som ofte er bygget på et tørt sted. Her fødes museungerne blinde og uden pels, og de er allerede kønsmodne efter kun 8-12 uger. Så et enkelt lille musefamilie kan hurtigt blive til flere.

 

Et af det første tegn på, at du har et museproblem, er, at der er ekskrementer rundt omkring i krogene enten i køkkenskabene eller langs væggene. En stærk lugt af urin kan også være en indikation på, at du har ubudne gæster, da mus urinerer meget ofte dér, hvor de holder til. Sidst men ikke mindst kan du jævnligt høre små kradselyde om natten, når musene er aktive. Det er især vigtigt at tjekke loftrum, kælder eller hulrum, hvor mus nemt kan komme til at bygge reder, men i ældre huse kan de også finde på at bo inde i væggene.

Hvis du finder mus i dit sommerhus, kan de forvolde en hel del skade, fordi der jo tit er lange perioder, hvor man ikke er så meget i sommerhuset. Det kan især gå ud over dit sengetøj, møbler, gardiner og andet interiør, som de gnaver i stykker og anvender som redemateriale. Sørg derfor for at sætte trådvæv på ventilationsåbninger og opbevar så lidt mad og andet spiseligt i huset som muligt.

Der er mange måder hvorpå, du kan forebygge besøg fra mus. Først og fremmest skal du sørge for, at musene ikke har mulighed for at komme ind i dit hus. Fx bør kældervinduer være lukkede konstant. En mus kan komme ind gennem et hul eller en åbning på blot 7 millimeter, så det kan godt være svært at få lukket alt af, men gør det så godt som muligt. 

Sørg også for at alle døre, karme og porte er tætte, så musene ikke kan finde smuthuller ind i huset. For at være på forkant bør du sørge for, at alle madvarer enten opbevares i køleskabet eller i lukkede beholdere, hvilket gør det sværere for musene at finde føde.

Du kan selv forsøge at bekæmpe mus, men den dårlige nyhed er desværre, at de kan være meget svære at komme af med. Så opfordrer vi til at søge professionel hjælp. 

Musefælder er som regel et oplagt sted at starte, hvis du ønsker selv at bekæmpe mus. Du kan også vælge at bekæmpe mus med gift. Læs vores gode råd hvis du selv vil i gang med at bekæmpe dine mus. 

Husmusen kan blive op til 9 cm lang og på trods af navnet, lever den oftest på markerne eller i tilsvarende naturområder. Sidst på sommeren, når markerne høstes og temperaturen begynder at falde, søger den imidlertid ind i husene. Den er oftest ensfarvet i en mørkegrå nuance, og den er ikke særligt stor: En fuldvoksen husmus vejer mellem 12-30 gram.

Halsbåndsmusen er en noget større mus, og den bliver op til 12 cm lang. Den lever i skove og andre naturområder. En fuldvoksen halsbåndsmus vejer mellem 15-45 gram. Den er overvejende mørk, men har en hvid pels på maven. Denne art har fået sit navn pga. det brune bånd, der ligner et halsbånd. Halsbåndsmusen opholder sig ofte i det fri, men der er nogle, der søger ind i husene sidst i november måned.

Markmus bliver op til 10 cm lang og vejer 20-25 gram. Den søger indenfor i lader og udhuse, når det begynder at blive koldt. Her søger den korn, frugt og grøntsager. Den er sjældent et problem i private hjem men en udfordring for virksomheder, herunder landmænd og gartnerier.

 
SLIP AF MED DINE MUS NU!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev