Bekæmpelse af dræbersnegle

Den iberiske skovsnegl, der i folkemunde går under det karakteristiske navn ”Dræbersneglen”, er efterhånden blevet berygtet land og rige rundt. Dræbersneglen stammer fra Sydfrankrig og den Iberiske Halvø og har siden 1991 været en del af Danmarks sneglediversitet. Den iberiske skovsnegl minder en hel del om den almindelige kældersnegl og den sorte og røde skovsnegl, der også er udbredt i Danmark. Den iberiske skovsnegl findes i farver, der changerer i orange og rødbrune nuancer til næsten sort, og derfor er det også nemt at forveksle den med en af de mange andre snegletyper.

Klik for priser på bekæmpelse af dræbersnegle, eller kontakt os for et godt tilbud på bekæmpelse

Den iberiske skovsnegl har tilegnet sig sit øgenavn ”dræbersneglen” af to årsager. På den ene side hentyder navnet til den enorme appetit sneglen har, og hvormed den kan gøre et enormt indhug i både køkkenhaver og blomsterbede. På den anden side referer navnet også til kannibalisme, fordi sneglen gerne spiser af døde eller afkræftede artsfæller. Sneglen er dog også kendt under de mere skånsomme navne, f.eks Den Spanske Skovsnegl og det latinske Arion Vulgaris.

Det er de færreste haveejere, der kan sige sig fri for dræbersneglenes glubske appetit, og mange oplever, at dræbersnegle i et stort antal raserer alt både i køkkenhaven og blomsterbedet. Derfor er sneglen et rigtig kedeligt skadedyr at få besøg af, hvis man holder af sin have og afgrøder. Foruden at invadere haven, kan dræbersneglen også medføre forgiftning og sygdom. Dræbersneglens slim indeholder E- Colibakterier, der kan medføre akut nyresvigt eller skader på central nervesystemet, foruden diarre, opkast og feber. Sneglen kan også videregive listeria, der kan give farlig hjernebetændelse, blodforgiftning, diarre og influenza. Der er altså mange årsager til at tage hånd om dræbersneglene, hvis du er plaget af dem.

Dræbersnegles anses for at være en invasiv art, og derfor er det vigtigt at snegle arten bekæmpes og holdes nede. Du kan gøre meget for at afhjælpe problemet med dræbersnegle i din have, men for at bekæmpe dræbersneglen helt skal der en større og længerevarende indsats til. Indsatsen afhænger selvfølgelig af mængden af snegle i haven og arealets størrelse.

Hos Skadedyrforbudt.dk er du altid sikret en målrettet indsats mod dit skadedyrsproblem til rimelige priser.

Bekæmpelse af dræbersnegle er indeholdt i vores abonnementsordning for skadedyr – klik for priser

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev