Lopper

Lopper er små blodsugende insekter, der lever på pattedyr, fugle og i sjældne tilfælde også mennesker. I Danmark har vi omkring 60 forskellige arter af lopper, hvor den mest udbredte art er kattelopper. De findes både på hunde og katte og kan også sagtens angribe mennesker. Lopper er enten sorte eller brune og meget små; ca. 1-5 mm lange. Har dit kæledyr lopper, vil det kunne ses ved, at det klør sig langt mere end normalt. Bliver mennesker angrebet, er det også til stor irritation på grund af den kløe, som biddene forårsager.

Klik her og se vores priser på bekæmpelse af lopper

Tidligere var lopper i de danske hjem et langt hyppigere problem, end det er i dagens Danmark. Der sker langt færre voldsomme loppeangreb i dag end før hen, i og med at vores hjem er meget renere, end de var tidligere. Det tørre klima, der er i Danmark, er heller ikke optimalt for lopper at leve i, men i mange tropiske lande og områder er lopper et udpræget skadedyrsproblem.

De fleste, der i dag oplever loppeangreb på mennesker, slipper med en enkelt loppe eller to, som man kan slippe af med ved at gå i bad og vaske tøjet. Man er dog nødt til at få behandlet hund eller kat for lopper, hvis man har fået slået fast, at det er dér, lopperne kommer fra.
Hvis angrebet er af den større slags, så er det nødvendigt med en grundig rengøring af huset og ikke mindst at få støvsuget de steder, hvor lopperne bliver udklækket. Samtidig er der ofte brug for at anvende insektgift eller andet middel for at komme skadedyrene helt til livs, ellers vil de som regel bare vende tilbage.

Lopper i hobetal på mennesker og i danske hjem er som nævnt et sjældent problem efterhånden. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hvis lopperne begynder at vise sig, så er vigtigt at få bekæmpet problemet, før det udvikler sig. Selvom der findes mange almindelige håndkøbsmidler mod lopper er de i slemme tilfælde sjældent effektive nok, og derfor er det klogt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper.

Hos skadedyrforbudt.dk er du altid sikret et nænsom og effektiv behandling til en rimelig pris.

Har du tjekket vores abonnementsordning, hvor du kan få bekæmpet lopper?

 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev