Effektiv bekæmpelse af væggelus

Vågner du op med små sviende og kløende stik rundt om på kroppen? Så er dit hjem med stor sandsynlighed blevet invaderet af de små og ganske irriterende væggelus.

Hos skadedyrforbudt.dk kan vi hjælpe dig af med problemet en gang for alle. Vi står for effektiv bekæmpelse af væggelus både hos private, på hoteller og i boligforeninger over hele Sjælland. Vi tilbyder abonnementsordninger for alle erhvervskunder.

Altid gratis rådgivning
Ingen ventetid
Vi tager telefonen alle ugens 7 dage
Vi stopper først, når du er tilfreds
 

Ved minutiøs gennemgang af dit hjem eller din ejendom kan vi få bugt med væggelusene i løbet af få uger, hvis vi får startet bekæmpelsen i tide. Så tøv ikke med at ringe til os i det øjeblik mistanken om væggelus opstår.

Vi arbejder altid omkostningseffektivt, så du betaler kun for de kvadratmeter, der er behov for at behandle, og den reelle tid, vi bruger. På den måde er vi kendt for at være billige på markedet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

SLIP AF MED DINE VÆGGELUS NU!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Sådan bekæmper vi dine væggelus i samarbejde med dig

Et godt samarbejde med dig som kunde er altafgørende for hele processen. Derfor har vi hos skadedyrforbudt.dk altid tid til at rådgive undervejs og forklare vigtigheden af, at alle rum rengøres og tømmes under bekæmpelsen.

 

Trin 1: Vi afdækker det fulde omfang af dit væggelusproblem
Vi starter altid med en minutiøs gennemgang af hele bygningen, så vi kan stille den rigtige diagnose og få handlet på den. Du vil som kunde blive involveret undervejs, for når vi har lokaliseret de rum, hvor der er væggelusaktivitet, skal vi i gang med at støvsuge, vaske og fryse væggelusene rum for rum.

Trin 2: Vi lægger en plan og udfører den mest effektive bekæmpelse
Behandling med gift er yderst effektiv, men ofte er det nødvendigt at kombinere giftbehandling med alternative metoder som damp-, fryse- og varmebehandling.

Trin 3: Vi udfører 2-3 genbehandlinger om nødvendigt
Vi opstiller detektorfælder rundt om og under sengeben, som tiltrækker og fanger væggelusene. På den måde får vi vished om, hvornår væggelusene er helt væk. Vi foretager altid en krydsbehandling med gift og undgår på den måde problemet med resistens overfor den allerede anvendte gift.

Trin 4: Vi udsteder en 4-ugers garanti
Vi er grundige og omhyggelige og giver alle bekæmpelser vores fulde opmærksomhed, ligesom du også får gode råd til at undgå væggelus i fremtiden. Derfor får du fuld garanti for, at dine væggelus er 100% væk, når vi er færdige hos dig. Inden for garantiperioden kan du ringe for gratis opfølgning, hvis væggelusene mod forventning skulle komme tilbage. Vi stopper først, når du er tilfreds.

 
 

Det er første gang vi anmelder noget som helst på trustpilot MEN hvis vi nogle sinde skulle gøre så er det nu! Et stort bo under indelukket udhæng blev fjernet og huset samlet så fint igen. Derudover et lille bo i garage. Vi oplevede en sublim service fra Jesper. Han var hos os indenfor en halv time og sikke en fornøjelse at have besøg af ham. Hurtig, pertentlig, venlig og informerende var han. Super service. Skulle vi på noget tidspunkt få brug for skadedyrsbekæmpelse igen vil vi straks ringe til Jesper, han er blevet “vores” skadedyrsbekæmper. Tak til Jesper. Dan og Mette Petersen

Har kun godt og sige om skadedyrforbudt.dk. Meget kompetent, effektiv, og tager sig god tid til at forklare. Rigtig behageligt besøg og vi fik løst vores problem til UG. Tak for det 🙂 Henrik

Havde besøg af Jesper til at fjerne et hvepsebo, der viste sig at være godt gemt inde i skunken og skulle fjernes inde fra værelset.
Men Jesper gav ikke op og opgaven blev løst til fuld tilfredshed og stor lettelse.
Jeg oplevede en yderst kompetent, venlig og ihærdig betjening.
Desuden kom Jesper 1 time efter jeg ringede til ham. Det er service.
Så 100% anbefaling herfra. Lise

Vi oplevede en kompetent og pålidelig person
Dertil venlig og rar.
Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og vil helt bestemt anbefale firmaet til andre.
Med venlig hilsen,
Karin Aaholm

Kontaktede ham i weekenden og det kostede ikke ekstra, han kom dagen efter og fjernede problemet, og fik en garanti hvis det kom igen var det gratis, det er god service…

den siger jeg god for 🙂 Klaus

Vi har haft besøg af Jesper fra skadedyrforbudt.dk.
Han var utrolig professionel, dygtig og meget venlig.

Så hvis andre skulle brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse kan han varmt anbefales ??

Tak for god service. Cecilie

Hurtig og effektiv udrykning 🙂

Dina Segerlund

Vi arbejder, når det passer dig

Du behøver ikke tage fri for at vente på os. Vi er yderst fleksible og kommer ud til dig, når det passer bedst. Det kan sagtens være eftermiddag, aften eller weekend.

Irriterende plage men ikke sundhedsskadelig

Når en væggelus bider dig, efterlader det som regel et kløende stik. Nogle er overfølsomme over for væggelusens bid og svulmer voldsomt op omkring biddet. Andre generer det ikke ret meget og ca. 10% reagerer slet ikke på væggelusebid. Så vidt man ved, kan væggelus ikke sprede smitte. Væggelusen bider oftest over dynen, og det er derfor utildækkede hudpartier som arme, hænder, hals og fødder som er i berøring med lagnet, det går ud over.

Få en abonnementsordning som erhvervskunde

Som hotelejer skal du gerne undgå et dårligt ry og utilfredse kunder på grund af sager med væggelus, ligesom boligforeninger med væggelus heller ikke virker tiltrækkende på nye lejere.

Derfor tilbyder vi abonnementsordninger for alle vores erhvervskunder, så du er sikker på hurtig og effektiv bekæmpelse, hvis væggelusene kommer igen – ikke dem vi allerede har bekæmpet, men væggelus, der kommer fra nye gæster på hotellet eller nye lejere i boligforeningen. 

Priser

Vi arbejder med mindstepriser og lægger tillæg på for ekstra kvadratmeter, tid mv. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit konkrete problem med væggelus.

Et priseksempel på en effektiv bekæmpelse af ét rum på op til 25 m2, hvor 2-3 behandlinger viser sig at være  nødvendig, ligger på omkring 3.000 kr. Her vil vi typisk bruge en kombination af behandling med varmetelt, damp, gift, ULV-tåge, frys og vask. Se vores helt præcise startpriser på prisoversigten

Vi udlejer også udstyr til væggelusbekæmpelse. Så hvis du har mod på selv at gå i gang med bekæmpelsen, kan du leje et varmetelt eller en frysecontainer på døgnbasis. 

Har du brug for professionel hjælp til at bekæmpe væggelus?

Skadedyrforbudt.dk dækker hele Sjælland, og vi garanterer en effekt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70404600 eller sende en mail til info@skadedyrforbudt.dk

 

SLIP AF MED DINE VÆGGELUS NU!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af væggelus

Væggelus er en blodsugende tæge, som lever af at suge blod udelukkende fra mennesker. Den opsøger kun sin bloddonor, når den er sulten. En væggelus kan blive op til 1 cm lang i sit sidste livsstadie. Dens krop er papirstynd, medmindre den er fyldt med blod. Den er vingeløs og rødbrun.

Væggelusene er lyssky dyr, der om dagen gemmer sig i sprækker og revner i nærheden af senge eller sovepladser. Her fordøjer de deres mad, parrer sig og lægger æg. Væggelusene kommer først frem om natten. Her går de på jagt efter deres bloddoner ved at gå frem efter varmen og CO2.

Sikre tegn på væggelus er tynde striber med indtørret blod på lagnerne og personer, som vågner op med bid, der kløer, på hænder, arme, ansigt eller fødder – alle de legemsdele, der stikker op over dynen om natten. Biddene bliver røde og kan svulme op.

Hvis du opdager disse tegn, skal du tjekke din seng og alle sovepladser for væggelus. Kig efter ekskrementer i form af sorte pletter, tomme huder og skaller.

Væggelusens hun lægger 4-5 æg om dagen. I alt når den op på omkring 200 æg. Antallet af lagte æg afhænger meget af temperaturen. Hvis temperaturen er under 10°C, lægger væggelusen ingen æg. Et æg er ca. 1 mm, og udvikler sig gennem fem nymfestadier. For at videreudvikle sig skal væggelusen have blod i hvert eneste stadie. Det kan tage alt fra to måneder til et helt år at udvikle sig fra æg til fuldt udvokset væggelus.

En væggelus kan på 10 minutter drikke syv gange sin egen vægt i blod. De voksne væggelus kan ved stuetemperatur klare sig uden blod i ca. to måneder. Hvis temperaturen kun er 13 °C, kan de klare sig helt op til et år.

Ja. Væggelus kan sagtens klare sig i dit sommerhus vinteren over. Her er det ofte køligt, hvilket forlænger den tid, de kan klare sig uden mad. Samtidig er der sjældent frostgrader i et sommerhus, så væggelusene har altså rigtig gode forhold. Har du haft væggelus derhjemme, er det derfor en rigtig god idé at tjekke dit sommerhus grundigt, når du opholder dig der igen til foråret.

Ja. Hvis du bor i lejelejlighed, har du pligt til at meddele din udlejer om forekomsten af væggelus, da de kan brede sig til andre lejligheder via rør, revner og sprækker.

Væggelusene gemmer sig ofte i sengerammen og i f.eks. sømme på madrassen. Andre yndede gemmesteder er revner og sprækker i væggen eller tapetet, under paneler eller bag et billede.

Det er vigtigt at du hurtigt reagerer, hvis du mistænker at du er blevet invaderet af væggelus. Da de hurtigt formerer sig, kan de nemt sprede sig til andre dele af hjemmet.

En decideret forebyggelse af væggelus er nærmest umulig, men du kan sørge for jævnligt at støvsuge og rengøre din seng og området omkring den. Hvis du har mistanke om, at du har overnattet et sted med væggelus, er det en god idé at gennemgå al din bagage, så snart du kommer hjem. Tøjet skal i vaskemaskinen ved 60°C og resten skal en tur i fryseren. Tasker og kufferter kan du evt. sprøjte med et insektmiddel mod krybende og kravlende insekter.

Du kan selv forsøge at bekæmpe væggelus, men den dårlige nyhed er desværre, at de kan være meget svære at komme af med. Læs vores 5 bedste råd hvis du selv vil i gang med at bekæmpe dine væggelus i denne artikel

 
SLIP AF MED DINE VÆGGELUS NU!
Ja tak, jeg vil gerne ringes op indenfor 2 timer
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev