Muldvarpe bekæmpes professionelt på Sjælland

 

Få hjælp til muldvarpe i haven

Muldvarpe og forsøg på bekæmpelse af muldvarpe er noget de fleste haveejere kender til. Ofte har man selv forsøgt med forskellige metoder, inden afmagten kommer. Der er få ting, der er så ødelæggende for en flot have – og ikke mindst græsplæne – som muldvarpeskud over det hele.

Stor erfaring med alle skadedyr. Gratis telefonisk rådgivning
Vi påbegynder ofte bekæmpelsen indenfor et par dage
Vores telefoner er åbne døgnet rundt - alle dage 70 40 46 00
Du får altid oplyst priser, betingelser og forbehold, før vi begynder arbejdet
 

Med vores bekæmpelse af muldvarpe kan du få hjælp til dit problem. Der er ofte mere end én muldvarp på spil, og andre muldvarpe kan genbruge gangsystemet. Vi kan derfor desværre ikke garantere, at du aldrig ser en muldvarp igen i din have. Men vi kan garantere, at vi gør vores bedste for at hjælpe dig- og din græsplæne vil ofte være pæn igen et par uger efter vores besøg.

Slip for muldvarpe!
Bliv ringet op indenfor et par timer
 

Bekæmpelse af muldvarpe trin for trin

 
Skadedyr bekæmpes på Sjælland

Trin 1: Bekæmpelse af muldvarpe
Vi kommer ud til dig og laver bekæmpelse af muldvarpene. I mange tilfælde kan vi komme allerede samme dag eller et par dage derefter. Så du skal ikke vente længe på at få hjælp til muldvarpene i din have!

Trin 2: Ødelæggelse af gangsystemer
Muldvarpeskud fungerer som indgang til gangsystemet. Derfor tilstræber vi at ødelægge indgangene – så vidt det er muligt. På den måde minimerer vi chancerne for, at der flytter en anden muldvarp, en mosegris eller rotter ind i gangsystemet.

Trin 3: Genetablering af græs
Jorden ved alle muldvarpeskud i din græsplæne jævnes og hvis det giver mening, sår vi nyt græs, så din græsplæne ser flot ud inden for 2-8 uger, afhængig af årstiden. Ved den indledende telefonsamtale skal det aftales på forhånd, om du ønsker at få sået nyt græs.

Garanti

Trin 4: Gratis opfølgning i 5 dage
Hvis du skulle få et nyt problem med muldvarpe inden for 5 dage efter vores besøg i det bekæmpede område, kommer vi igen og gentager behandlingen – uden beregning. Hvis der er brug for yderligere assistance, har vi et godt abonnementstilbud til dig.

 
 

Jeg kontaktede Skadedyrforbudt.dk en søndag formiddag, da jeg havde fået nok af muldvarpe. Allerede om eftermiddagen kom Jesper forbi og ordnede hele haven så fint. Regningen var også lille, selv om det var søndag. Min bedste anbefaling og ikke sidste gang jeg ringer hvis jeg får gæster i haven igen.

Aase Jensen, Kalundborg

Vi havde fået muldvarpe i vores have og måtte have professionel hjælp – og det fik vi da i dén grad også 🙂 efter at have kæmpet med fælder og ødelagt græsplæne i flere år (og næsten givet op), ordnede Jesper fra Skadedyrforbudt.dk hele vores store baghave på et par timer. Der blev oven i købet sået græs og revet fint, så vi bare kunne nyde arbejdet med en kop kaffe i eftermiddagssolen imens. Vi anbefaler andre at prøve det!

Lone Andersen, Jyderup

Muldvarpebekæmpelse på den nemme måde

 

Vi gør alt arbejdet for dig

Du er fri for selv at bruge tid på at bekæmpe problemet. Du skal nemlig ikke selv røre en finger, da vi ordner det hele for dig:

 • Bekæmper muldvarpene i din have
 • Forebygger, så problemet ikke så nemt opstår igen
 • Genopretter din græsplæne, så den ser pæn ud igen efter få uger (skal aftales særskilt, hvis vi skal så græs)

Slip af med muldvarpe i din have

I langt de fleste tilfælde kan vi komme ud til dig indenfor et par dage. Dermed kan du få hjælp til at få gjort noget ved muldvarpene hurtigt.

I de fleste tilfælde er ét eller to besøg nok. Du får 5 dages gratis opfølgning med i prisen, efter vi har været hos dig første gang. Skulle det være nødvendigt, at vi kommer igen inden for denne periode, koster det dig derfor ikke en krone.

Fuld tilfredshed eller vi kommer igen!

Vi lægger en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde. Derfor er din tilfredshed også det vigtigste for os.

Er du ikke tilfreds med vores arbejde, ringer eller skriver du blot, og så finder vi en god løsning med fx en gratis genbehandling. Vores abonnementsordning kan måske også være noget for dig.

Undgå, at din have bliver ødelagt i fremtiden

Slip for at få dine blomsterbed og din græsplæne ødelagt gang på gang. I vores nærområde bruger vi effektive fælder, og når forholdene er til det, benytter vi fosforbrinte og kuliltegasning. Vores erfaring med en kombination af flere strategier mod muldvarpe er god. Hvor kulilte virker her og nu og kommer ind i alle kroge af gangsystemet, virker fosforbrinte i op til 5 dage.

Vi forsøger at fjerne kilden til problemet

Når unge muldvarpe flytter hjemmefra sidst på sommeren, skal de finde et sted at starte deres egen bolig. Finder de et forladt gangsystem, flytter de ind i dette og begynder at udvide systemet.

Derfor inkluderer vores muldvarpebekæmpelse altid, at vi tilstræber at ødelægge den nemme adgang til gangsystemet via tidligere muldvarpeskud. På den måde kan gangsystemet ikke så let genbruges. Det betyder, at der er mindre risiko for, at du får et nyt muldvarpeproblem fra nye muldvarpe, der finder vej til et forladt gangsystem oppe fra øverste jordniveau.

Du kan bruge din have igen med det samme

Ved bekæmpelse af muldvarpe anvender man ofte giften klorgas (fosforbrinte). Den fås i små piller, der lægges ud i gangene via muldvarpeskuddene.

Pillerne udskiller et giftstof, der er farligt for både mennesker og dyr. Derfor må det ikke bruges for tæt på huset. Du kan dog bruge din have med det samme, da giftstoffet lægger sig “tungest” i gangsystemet, og ikke er til fare på overfladen. Har man en hund, der graver dybe huller, skal denne holdes væk fra haven i op til fem dage efter behandlingen.

Ved gasning af muldvarpe med kulilte, forsvinder kulilten efter få timer timer, og din have kan derfor uden risiko bruges med det samme igen. Er behandlingen foregået tæt ved huset, anbefaler vi, at der foretages en udluftning af de værelser, der ligger ud mod haven.

Ingen risiko for dine kæledyr eller for vilde dyr

Med vores kuliltemetode efterlades der ingen farlige giftstoffer i haven. Det betyder, at der ikke er nogen risiko for forgiftning af din hund eller kat. Og det betyder samtidig, at der ikke er nogen giftstoffer, der optages i fødekæden, når muldvarpene fortæres af dyr i haven.

Metoden med fosforbrinte er også sikker, når metoden bruges korrekt. Vi foretager altid en risikovurdering af, hvilken metode, der vil egne sig bedst, eller om en kombination vil være brugbar.

Altid fast prismodel

Du får oplyst prismodellen på arbejdet, inden vi går i gang. Prisen er altid inkl. moms, og der kommer ingen efterfølgende skjulte tillæg til prisen, udover eventuelt ekstra forbrugt tid. På den måde har du et godt overblik over, hvad bekæmpelse af muldvarpe kommer til at koste dig.

Betalingen foregår nemt på en eftersendt faktura med 7 dages betalingsfrist. Erhvervskunder får 14 dages betalingsfrist. Selve betalingen kan foregå via netbank eller MobilePay. Ønsker man at betale kontant på dagen for bekæmpelsen, kan dette også lade sig gøre – vi har dog ikke byttepenge med på bilerne. Man får ved kontant betaling efterfølgende en faktura sendt på mail.

Abonnement vedr. muldvarpe

Hvis du véd, at muldvarpe er et tilbagevendende problem hos dig, har du mulighed for at tegne et abonnement på bekæmpelse af muldvarpe. Priserne starter fra 239,- pr. måned med frit tilkald, ingen bindingstid, og en kort opsigelse på løbende måned plus tre måneder. Du kan kun blive abonnementskunde, hvis du først har fået foretaget en bekæmpelse til ordinær pris. Herefter har du et “vindue” stående åbent i tre måneder med mulighed for at tegne abonnement. Læs mere om vores abonnement på skadedyrsbekæmpelse.

Hos vores abonnementskunder bruger vi også muldvarpefælder som fangstmetode.

Hvis du vil læse mere om muldvarpe, kan du evt. se denne side: www.muldvarpebekaempelse.dk

Vi kommer, når det passer dig

Vi kommer ud til dig, når det passer bedst for dig. Vi aftaler et fast tidspunkt, så du ikke behøver at tage en fridag for at sidde hjemme og vente på os. Vi kommer også gerne eftermiddag, og i nogle tilfælde aften og weekend, hvis det er det bedste tidspunkt for dig. Priserne er de samme uanset tidspunktet. Vi kan også komme, når du ikke er hjemme.

Slip for muldvarpe!
Bliv ringet op indenfor et par timer
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af muldvarpe

Muldvarpen bliver ofte det samme sted og får unger år efter år. Det betyder, at du ikke kan regne med, at problemet forsvinder af sig selv.

Tværtimod. For muldvarpe får et kuld på 4-5 muldvarpeunger hvert år. Sidst på sommeren flytter ungerne hjemmefra. Og de har tendens til at etablere deres eget gangsystem i nærheden af moderens.

Dermed er det meget sandsynligt, at du vil få flere og flere muldvarpe for hvert år, du ikke gør noget ved problemet. Og det betyder samtidig flere og flere muldvarpeskud i græsplænen hvert år. Én muldvarp kan nemlig snildt lave op til 100 muldvarpeskud.

Vi arbejder på hele Sjælland. Vores primære område er i og omkring:

 • Mørkøv
 • Jyderup
 • Holbæk
 • Roskilde
 • Kalundborg
 • Slagelse
 • Ringsted
 • Sorø

Det gælder også områderne og sommerhusområderne omkring:

 • Hele Sejerø Bugt
 • Hele Vestkysten af Sjælland
 • Hele Odsherred

Er du i tvivl om, om vi dækker dit område? Spørg os endelig.

Nej. Du behøver ikke være hjemme, når vi foretager bekæmpelse af muldvarpe i din have. I vores snak over telefonen, beskriver du problemet for os. Det er rigeligt til, at vi kan afhjælpe problemet, selvom du ikke er hjemme.

Muldvarpe og mosegrise (eller vandrotter)  minder meget om hinanden, men er dog to helt forskellige dyr. Muldvarpen lever af insekter, orme, snegle og andre smådyr, mens mosegrisen lever af plantedele, hvilket kan gå hårdt ud over en køkkenhave.

Det trænede øje kan se, om du har besøg af en muldvarp eller en mosegris ved at kigge på skuddene. Som udgangspunkt laver en muldvarp skud, mens en mosegris efterlader et åbent hul. Begge dyr kan bekæmpes med næsten samme strategi.

Som udgangspunkt ja. Røgen som kuliltegasningsmaskinen lukker ind i muldvarpens gange, gør det nemt at se, om der er mere end ét gangsystem i din have. Ved at gå igennem alle gangsystemer, sikrer vi os, at vi får bekæmpet alle muldvarpene i din have.

Vi bekæmper muldvarpe med bl.a. kulilte. Gasning med kulilte betyder, at dyret dør smertefrit inden for 30-60 sekunder.

I de tilfælde, hvor jord- og vejrforholdene er til det, bruger vi giften fosforbrinte, der udmærker sig ved at virke i flere dage efter bekæmpelsen.

Muldvarpesakse er effektive, men kræver også, at de bliver tilset ofte, og derfor bruger vi kun denne metode i vores nærområde.

Udledningen af kulilte under vores bekæmpelse af muldvarpe svarer til udledningen på en kortere køretur i en bil. Dermed er miljøbelastningen, som bekæmpelsen forårsager, væsentligt mindre end følgevirkningerne ved brug af gift.

Kulilte forsvinder med det samme udendørs. Derfor er det ikke nødvendigt at vente med at bruge din have igen. Har vi udført bekæmpelse meget tæt på dit hus, bør du lufte ud i huset i 5 minutter.

Ja. Vi ser flest problemer med muldvarpene i foråret, hvor de yngler, og i sensommeren, hvor ungerne flytter hjemmefra. Men muldvarpe gå ikke i hi om vinteren, så du kan sagtens få problemer om vinteren også.

Ja. Brug muldvarpefælder, muldvarpeskræmmere eller karbid. Læs mere i denne artikel “Sådan bekæmper du muldvarpe i haven

Ja. Uanset om du tidligere har forsøgt med fælde, gift eller med en muldvarpeskræmmer, er det ikke noget problem for os at foretage bekæmpelse af muldvarpe i din have.

Det gælder også, selvom du ikke har haft succes med de tidligere metoder. Vores erfaring, effektive fælder og metoder vil gøre en forskel hos dig.

 
Slip for muldvarpe!
Bliv ringet op allerede i dag
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev