Professionel bekæmpelse af muldvarpe på Sjælland – slut med muldvarpe i haven

Stor erfaring med alle skadedyr. Gratis telefonisk rådgivning
Vi påbegynder ofte bekæmpelsen samme dag eller næste dag
Vores telefoner er åbne døgnet rundt - alle dage
Du får altid oplyst priser, betingelser og forbehold, før vi begynder arbejdet
 

Der er få ting, der er så ødelæggende for en flot have – og ikke mindst græsplæne – som muldvarpe.

Med vores bekæmpelse af muldvarpe kan du slippe helt af med dit problem allerede i dag. Og din græsplæne er pæn igen om blot nogle få uger.

Oplev lettelsen ved at slippe for muldvarpeskud i din have. Uden at du skal røre en finger.

Slip for muldvarpe i dag!
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Bekæmpelse af muldvarpe trin for trin

 
Skadedyrsbekæmpelse på Sjælland - vi bekæmper alle skadedyr

Trin 1: Bekæmpelse af muldvarpe
Vi kommer ud til dig og laver bekæmpelse af muldvarpene. I de fleste tilfælde kan vi komme allerede samme dag. Så du skal ikke vente længe på at slippe af med muldvarpene i din have!

Trin 2: Ødelæggelse af gangsystemer
Muldvarpeskud fungerer som indgang til gangsystemet. Derfor ødelægger vi alle disse. På den måde minimerer vi chancerne for, at der flytter en anden muldvarp, en mosegris eller rotter ind i gangsystemet.

Trin 3: Genetablering af græs
Jorden ved alle muldvarpeskud i din græsplæne jævnes og hvis det giver mening, sår vi nyt græs, så din græsplæne ser flot ud inden for 2-8 uger, afhængigt af årstiden.

Trin 4: Gratis opfølgning i 4 uger
Hvis du – mod forventning – skulle få et nyt problem med muldvarpe inden for 5 dage efter i det bekæmpede område, kommer vi igen og gentager behandlingen – uden beregning.

 
 

Jeg kontaktede Skadedyrforbudt.dk en søndag formiddag, da jeg havde fået nok af muldvarpe. Allerede om eftermiddagen kom Jesper forbi og ordnede hele haven så fint. Regningen var også lille, selv om det var søndag. Min bedste anbefaling og ikke sidste gang jeg ringer hvis jeg får gæster i haven igen.

Aase Jensen, Kalundborg

Vi havde fået muldvarpe i vores have og måtte have professionel hjælp – og det fik vi da i dén grad også 🙂 efter at have kæmpet med fælder og ødelagt græsplæne i flere år (og næsten givet op), ordnede Jesper fra Skadedyrforbudt.dk hele vores store baghave på et par timer. Der blev oven i købet sået græs og revet fint, så vi bare kunne nyde arbejdet med en kop kaffe i eftermiddagssolen imens. Vi anbefaler andre at prøve det!

Lone Andersen, Jyderup

Vi gør alt arbejdet for dig

Du er fuldstændigt fri for selv at bruge tid på at bekæmpe problemet. Du skal nemlig ikke selv røre en finger.

Vi ordner det hele for dig:

 • Bekæmper alle muldvarpene i din have
 • Forebygger, så problemet ikke så nemt opstår igen
 • Genopretter din græsplæne, så den ser pæn ud igen efter få uger

Slip af med muldvarpe i din have allerede i dag

I langt de fleste tilfælde kan vi komme ud til dig samme dag. Dermed kan du slippe af med dit problem med muldvarpe allerede i dag.

I de fleste tilfælde er ét eller to besøg nok. Du får 2 ugers gratis opfølgning med i prisen, efter vi har været hos dig første gang. Skulle det være nødvendigt, at vi kommer igen inden for denne periode, koster det dig derfor ikke en krone.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Vi lægger en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde. Derfor er din tilfredshed også det vigtigste for os.

Er du ikke tilfreds med vores arbejde, får du det fulde beløb tilbage. Uden spørgsmål. Det er din garanti for en god løsning på dit problem.

Undgå, at din have bliver ødelagt i fremtiden

Slip for at få dine blomsterbed og din græsplæne ødelagt gang på gang. Vi bruger effektive fælder, og når forholdene er til det, benytter vi fosforbrinte. Tidligere brugte vi gasning med CO2 til bekæmpelse af muldvarpe. Vores erfaring var god, da CO2 kommer ind i alle kroge af gangsystemet, og sikrer, at alle muldvarpe i hele systemet slås ihjel. I kombination med almindelige klapfælder, var succesraten stor. Men desværre har det vist sig, at denne metode ikke er godkendt i Danmark som behandlingsmetode mod muldvarpe. Derfor arbejder vi igen på “gammeldags” manér, og afventer i mellemtiden på en afgørelse om, hvorvidt vores maskiner senere kan blive godkendt til muldvarpebekæmpelse.

Du undgår, at muldvarpene kommer tilbage efter kort tid

Når unge muldvarpe flytter hjemmefra sidst på sommeren, skal de finde et sted at starte deres egen bolig. Finder de et forladt gangsystem, flytter de ind i dette og begynder at udvide systemet.

Derfor inkluderer vores muldvarpebekæmpelse altid, at vi ødelægger adgangen til gangsystemet via muldvarpeskuddene. På den måde kan gangsystemet ikke så let genbruges. Det betyder, at der er mindre risiko for, at du får et nyt muldvarpeproblem, fra muldvarpe, der finder vej til et forladt gangsystem oppe fra øverste jordniveau.

Vi forsøger at fjerne kilden til dit problem. Bekæmpelse af muldvarpe med fælde alene kan være effektivt nok, men sikrer ikke, at du får fat i alle muldvarpe og eventuelle unger. Det sikrer dig heller ikke mod, at gangene overtages af en anden muldvarp.

Du kan bruge din have igen med det samme

Ved bekæmpelse af muldvarpe anvender man ofte giften klorgas (fosforbrinte). Den fås i små piller, der lægges ud i gangene via muldvarpeskuddene.

Pillerne udskiller et giftstof, der er farligt for både mennesker og dyr. Derfor må det ikke bruges nær huset. Det betyder også, at der går op til flere dage, før du kan bruge haven sikkert igen, alt afhængig af vejrforhold.

Med vores effektive fælder, kombineret med vores erfaring og forskellige “cowboytricks”Ved gasning af muldvarpe forsvinder CO2’en med det samme igen. Det betyder, at din have kan bruges med det samme. Og har behandlingen foregået tæt ved huset, skal der blot en udluftning til, før du kan tage huset i brug igen. Hvis vi i sjældne tilfælde kombinerer vores CO2-gasning med fosforbrinte, vil det altid ske i forhold til gældende regler og efter aftale med dig.

Ingen risiko for dine kæledyr eller for vilde dyr

Med vores CO2-metode efterlades der ingen farlige giftstoffer i haven. Det betyder, at der ikke er nogen risiko for forgiftning af din hund eller kat.

Det betyder samtidig, at der ikke er nogen giftstoffer, der optages i fødekæden, når muldvarpene fortæres af dyr i haven. Når det alligevel i nogle tilfælde kan være hensigtsmæssigt at bruge fosforbrinte, vil det altid ske i forhold til en risikovurdering af muligheden for sekundær forgiftning.

Altid fast pris

Du får oplyst prisen på arbejdet, inden vi går i gang. Prisen er altid inkl. moms, og der kommer ingen efterfølgende tillæg til prisen. På den måde har du fuldstændigt overblik over, hvad bekæmpelse af muldvarpe kommer til at koste dig.

Betalingen foregår nemt: enten kontant eller med MobilePay efter afsluttet bekæmpelse. Erhvervsvirksomheder og offentlige kunder får tilsendt en faktura med 8 dages betalingsfrist. Private kunder, der har handlet tidligere, kan også få tilsendt en faktura med 8 dages betalingsfrist.

Du har også mulighed for at tegne abonnement på bekæmpelse af muldvarpe hos os. Læs mere om vores abonnement på skadedyrsbekæmpelse.

Vi kommer, når det passer dig

Vi kommer ud til dig, når det passer bedst for dig. Vi aftaler et fast tidspunkt, så du ikke behøver at tage en fridag for at sidde hjemme og vente på os. Vi kommer også gerne eftermiddag eller aften, hvis det er det bedste tidspunkt for dig.

Slip for muldvarpe i dag!
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Spørgsmål og svar om bekæmpelse af muldvarpe

Muldvarpen bliver ofte det samme sted og får unger år efter år. Det betyder, at du ikke kan regne med, at problemet forsvinder af sig selv.

Tværtimod. For muldvarpe får et kuld på 4-5 muldvarpeunger hvert år. Sidst på sommeren flytter ungerne hjemmefra. Og de har tendens til at etablere deres eget gangsystem i nærheden af moderens.

Dermed er det meget sandsynligt, at du vil få flere og flere muldvarpe for hvert år, du ikke gør noget ved problemet. Og det betyder samtidig flere og flere muldvarpeskud i græsplænen hvert år. Én muldvarp kan nemlig snildt lave op til 20 muldvarpeskud.

Vi arbejder på hele Sjælland. Vores primære område er i og omkring:

 • Mørkøv
 • Jyderup
 • Holbæk
 • Roskilde
 • Kalundborg
 • Slagelse
 • Ringsted
 • Sorø

Det gælder også områderne og sommerhusområderne omkring:

 • Hele Sejerø Bugt
 • Hele Jammerland og Musholm Bugt
 • Hele Odsherred

Er du i tvivl om, om vi dækker dit område? Spørg os endelig.

Nej. Du behøver ikke være hjemme, når vi foretager bekæmpelse af muldvarpe i din have. I vores snak over telefonen, beskriver du problemet for os. Det er rigeligt til, at vi kan afhjælpe problemet, selvom du ikke er hjemme.

Ja. Uanset om du tidligere har forsøgt med fælde, gift eller med en muldvarpeskræmmer, er det ikke noget problem for os at foretage bekæmpelse af muldvarpe i din have.

Det gælder også, selvom du ikke har haft succes med de tidligere metoder. Vores erfaring, effektive fælder og metoder vil gøre en forskel hos dig.

Som udgangspunkt ja. Røgen som CO2-maskinen lukker ind i muldvarpens gange, gør det nemt at se, om der er mere end ét gangsystem i din have. Ved at gå igennem alle gangsystemer, sikrer vi os, at vi får bekæmpet alle muldvarpene i din have.

Som et lille udvalg af bekæmpere i Danmark, bekæmper vi muldvarpe med CO2. Gasning med CO2 betyder, at dyret dør smertefrit inden for få minutter.

Det betyder samtidig, at der i de fleste tilfælde ikke bruges gift, som er den gængse metode. Vi har valgt at minimere brugen af gift så meget som muligt, da giften bliver i de døde dyr og kan være til skade for både kæledyr og andre vilde dyr som sekundær forgiftning.

I få tilfælde, hvor forholdene taler for det, vælger vi at bruge giften fosforbrinte. Du vil altid blive grundigt informeret, inden vi vælger denne løsning.

Udledningen af CO2 under vores bekæmpelse af muldvarpe svarer til udledningen på en kortere køretur i en bil. Dermed er miljøbelastningen, som bekæmpelsen forårsager, væsentligt mindre end følgevirkningerne ved brug af gift.

CO2 forsvinder med det samme udendørs. Derfor er det ikke nødvendigt at vente med at bruge din have igen. Har vi udført bekæmpelse meget tæt på dit hus, bør du lufte ud i huset i 5-10 minutter.

Ja. Vi ser flest problemer med muldvarpene i foråret, hvor de yngler, og i sensommeren, hvor ungerne flytter hjemmefra. Men muldvarpe gå ikke i hi om vinteren, så du kan sagtens få problemer om vinteren også.

 
Slip for muldvarpe i dag!
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev