Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for abonnement

 

Vilkår

Du skal være registreret kunde hos os for at kunne tegne et abonnement. Det betyder, at du først skal have haft foretaget en bekæmpelse af et skadedyr til ordinær pris, før du får adgang til at kunne tegne et abonnement. Det er underordnet, hvilket skadedyr, du har fået foretaget en bekæmpelse for, i forhold til, hvilket skadedyr, du ønsker at tegne abonnement på. Hvert skadedyr tegnes hver for sig i et separat abonnement. Du skriver under på to stykker papir, ét til dig og ét til os. For hvert løbende abonnement du tegner, opnår du en rabat på det enkelte nye abonnement i henhold til gældende prisliste. Der er 1 måneds binding på de enkelte abonnementer + den løbende måned opsigelsen foretages i. Abonnementet fortsætter automatisk måned for måned, men kan opsiges skriftligt på sms eller mail, samt mundtligt over telefon eller face-to-face. Du kan tegne dine abonnementer frit og uafhængigt af hinanden i løbet af året. Abonnementerne kan opsiges hver for sig. Hvis du har flere samtidige abonnementer, og ét eller flere af disse opsiges, regulerer vi prisen på de tilbageværende abonnementer i henhold til den gældende prisliste, således, at det altid er det samlede antal af abonnementer, der bestemmer, hvilken pris du skal betale.

Betaling

Du betaler ved at blive tilmeldt til Betalingsservice fra Nets. Når abonnementet bliver tegnet, udfylder du dine oplysninger til os på en tilmeldingsblanket eller fortæller dem over telefonen. Herefter bliver der automatisk trukket den aftalte abonnementspris hver den første hverdag i måneden. Hvis du ændrer i dine abonnementer, henholdsvis stiger eller falder prisen automatisk, i forhold til vores konkrete aftale, og i forhold til abonnementsvilkårene. Hvis du opsiger aftalen, stopper vi opkrævningen i forhold til abonnementsvilkårene. Skulle du senere få lyst til at genoptage et abonnement, har Nets dine oplysninger, så vi nemt kan komme i gang igen.

Prisstigninger

Vi forbeholder os selvfølgelig retten til at lade priserne stige lidt engang imellem, så vi kan følge med inflationen og prisstigninger hos vores leverandører. Hvis der kommer prisstigninger på abonnementerne, bliver du varslet på mail tre måneder i forvejen, så du har god tid til at vurdere, om du vil fortsætte abonnementet med den nye pris.

Garanti

Garanti er automatisk inkluderet i dit abonnement: Hvis et skadedyr vender tilbage, ringer du blot igen.

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev