Effektiv skadedyrsbekæmpelse – få hjælp mod skadedyr i hjemmet allerede i dag

Stor erfaring med alle skadedyr. Gratis telefonisk rådgivning
Vi påbegynder ofte bekæmpelsen samme dag eller næste dag
Vores telefoner er åbne døgnet rundt - alle dage
Du får altid oplyst priser, betingelser og forbehold, før vi begynder arbejdet
 

Skadedyr i hjemmet, på loftet, i køkkenet eller i haven kan blive et dyrt bekendtskab. Derfor er det vigtigt at få igangsat skadedyrsbekæmpelse hurtigst muligt, hvis du opdager et skadedyr.

Nogle skadedyr kan nemlig ødelægge rigtigt meget i, og omkring, dit hus. Nogle ødelægger din have, andre angriber din bil, og nogle af de værste kan ødelægge dit hus på kun få år.

Når du ringer til os, kan vi næsten altid påbegynde skadedyrsbekæmpelsen allerede samme dag. På den måde kan du hurtigt slippe af med dit skadedyr i huset, og slippe for bekymringen om, hvilke skader dyrene kan give dig.

Slip af med dit skadedyr hurtigt og effeltivt
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Sådan foregår skadedyrsbekæmpelse

 

Trin 1: Du kontakter os
Når du har kontaktet os, ringer vi dig op til en uforpligtende snak om dit problem med skadedyr i hjemmet. Hvis du ikke ved, hvilket skadedyr der er tale om, kan vi ofte konstatere det i telefonen.

Trin 2: Vi kommer ud hurtigt
I mange tilfælde kan vi komme ud til dig allerede samme dag. Her bekræfter vi, hvilket skadedyr der er tale om. Derefter påbegynder vi skadedyrsbekæmpelsen med det samme.

Trin 3: Du får et prisoverslag
Vi giver dig et prisoverslag fra starten, som du enten betaler ved det første besøg, eller pr. efterkrav efter aftale. Der kommer kun sjældent tillæg til den aftalte pris. Det er din sikkerhed for, at prisen ikke løber løbsk.

Trin 4: Opfølgning og garanti
Ved nogle skadedyr er ét besøg nok, ved andre kommer vi igen flere gange. På flere typer skadedyr giver vi endda garanti på arbejdet. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

 
 

Jeg kontaktede Skadedyrforbudt.dk en søndag formiddag, da jeg havde fået nok af muldvarpe. Allerede om eftermiddagen kom Jesper forbi og ordnede hele haven så fint. Regningen var også lille, selv om det var søndag. Min bedste anbefaling og ikke sidste gang jeg ringer hvis jeg får gæster i haven igen.

Aase Jensen, Kalundborg

Vi havde fået muldvarpe i vores have og måtte have professionel hjælp – og det fik vi da i dén grad også 🙂 efter at have kæmpet med fælder og ødelagt græsplæne i flere år (og næsten givet op), ordnede Jesper fra Skadedyrforbudt.dk hele vores store baghave på et par timer. Der blev oven i købet sået græs og revet fint, så vi bare kunne nyde arbejdet med en kop kaffe i eftermiddagssolen imens. Vi anbefaler andre at prøve det!

Lone Andersen, Jyderup

Slip af med dit skadedyr hurtigt og effeltivt
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Lokal skadedyrsbekæmper på Sjælland

Vi er lokale og arbejder med skadedyrsbekæmpelse i Roskilde, Næstved, Køge og en række andre steder i det nordvestlige sjælland. Du kan se den fulde liste lidt længere nede.

Fordi vi er lokale, kan vi lynhurtigt rykke ud til dig, når dit problem med skadedyr i hjemmet opstår. Det betyder også, at vi kender dit område godt. Derfor har vi indgående kendskab til de skadedyrsproblemer, der er mest udbredte på egnen, og hvordan vi håndterer dem bedst.

Her er listen over, hvor vi laver skadedyrsbekæmpelse på Sjælland:

 • Roskilde
 • Næstved
 • Køge
 • Slagelse
 • Kalundborg
 • Mørkøv
 • Sorø
 • Holbæk
 • Ringsted
 • Jyderup

Desuden laver vi også skadedyrsbekæmpelse i områderne og sommerhusområderne omkring:

 • Hele Odsherred
 • Hele Sejerø Bugt
 • Hele Jammerland og Musholm Bugt

Ved større opgaver, laver vi bekæmpelse på hele Sjælland.

Er du i tvivl om, om vi dækker i dit område, så spørg endelig.

Slip for ventetid ved skadedyrsbekæmpelse

Vi kan næsten altid komme ud til dig allerede samme dag, som du kontakter os. Det betyder, at vi lynhurtigt kan komme igang med skadedyrsbekæmpelsen, og at du snart kan være fri for dine skadedyr.

Hvis det ikke passer dig, at vi kommer samme dag, finder vi et andet tidspunkt, der passer dig bedre. Vi er fleksible og kommer gerne uden for din arbejdstid. Du er dermed ikke afhængig af at kunne få fri eller at skulle vente på at komme i gang.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Din tilfredshed er vores stolthed. Hvis ikke du er tilfreds med vores arbejde, er vi heller heller ikke. Derfor garanterer vi også fuld tilfredshed. Ellers får du dine penge igen.

Det er din sikkerhed for, at du slipper af med dit skadedyrsproblem hurtigt og effektivt.

Fast pris eller prisoverslag på skadedyrsbekæmpelse

Vi giver dig altid enten en fast pris på skadedyrsbekæmpelsen, eller et realistisk prisoverslag, inden vi starter. Prisen afhænger af, hvilket skadedyr i hjemmet, der er tale om, samt hvor stort problemet er.

Men uanset hvad, får du et overblik over den samlede pris inkl. moms og alle tillæg. Så har du en forventning om, hvad du kommer til at betale for skadedyrsservice helt fra starten. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser.

Betalingen foregår nemt: Enten kontant eller på MobilePay efter afslutning af første besøg, eller pr. efterkrav på faktura efter konkret aftale med os. Erhvervsvirksomheder og offentlige kunder får tilsendt en faktura med 8-21 dages betalingsfrist.

Du kan finde vores skadedyrsbekæmpelsespriser her.

Slip af med dit skadedyr hurtigt og effeltivt
Bliv ringet op indenfor 2 timer
 

Vi kan hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse af disse skadedyr

Gnavere

Muldvarpe/Mosegrise

Muldvarpe og mosegrise kan ødelægge både din græsplæne og planterne i din have. Derfor er de heller ikke særligt velkomne som gæst i haven. Lad os hjælpe dig med bekæmpelse af muldvarpe og bekæmpelse af mosegrise.
Så kan du være fri for de ubudne gæster i din have allerede i dag.

Mus

Selvom mus ikke er så slemme at have boende som rotter, er det alligevel ikke en særligt velkommen gæst. Mus gnaver i kabler, rør, sko og hvad de ellers kan komme i nærheden af. Det er specielt sidst på sommeren, når markerne høstes, at musene flytter ind i huset.

Slip for mus med vores bekæmpelse af mus. Så er du fri for at få dit hus ødelagt af de små skadedyr i hjemmet.

Mår

Måren er et af de værste skadedyr på loftet i dit hus. De ødelægger isoleringen, gnaver i kabler og kan give kraftige lugtgener i hele huset på grund af deres urin, afføring og rester af døde byttedyr. De er sky, og derfor meget svære at fange. Men med vores effektive husmår bekæmpelse kan du slippe af med din mår inden for få uger.

Rotter

Rotter bærer på flere farlige sygdomsbakterier, og derudover gnaver de nærmest alt i stykker. Derfor kan det både være dyrt og sundhedsskadeligt at have rotter i huset. Og så formerer de sig så hurtigt, at bare et enkelt rottepar kan blive til mere end 800 rotter på ét år.

Så store antal rotter kan både ødelægge dit hus, samt spise store mængder af eksempelvis foderstoffer, eller opbevarede madvarer. Derfor er bekæmpelse af rotter på din ejendom ekstremt vigtigt, hvis du opdager spor efter rotter.

Krybende insekter

Bænkebidere

Bænkebidere er i virkeligheden ikke et skadedyr i hjemmet, men et nyttedyr. Men hvis du har dem i store mængder i dit hus, kan det være nødvendigt med skadedyrsbekæmpelse. Lad os hjælpe dig med at undgå bænkebidere i dit hus.

Edderkopper

Ligesom bænkebidere er edderkopper nyttedyr. Edderkopper hjælper med at holde bestanden af flyvende insekter nede. Men får du ofte besøg af store edderkopper inden for i dit hus, kan der gøres noget ved det.

Vi kan hjælpe dig hurtigt og effektivt med bekæmpelse af edderkopper.

Gåsebillelarver

Gåsebillelarver er en af de største farer for din græsplæne. Larverne æder ganske enkelt græssets rødder og din plæne får store områder, der er gule og brune.

Er din plæne blevet angrebet af de små skadedyr, kan vi hjælpe dig med effektiv bekæmpelse af gåsebillelarver.

Kakerlakker

Kakerlakker er et stort problem i mange lande. Indtil for nyligt har det ikke været et problem i Danmark. Men i de sidste par år, har vi set markant flere tilfælde af kakerlakker som skadedyr i hjemmet.

Kakerlakker medfører en fæl lugt i dit hus og medbringer adskillige uønskede bakterier som salmonella mm. Forekomsten af kakerlakker kan dermed medføre en lang række sygdomme og gener. Derfor er kakerlak bekæmpelse ekstremt vigtig.

Klannere

Der er 4 arter af klannere, der oftest er dem, der optræder som skadedyr i hjemmet. Husklanneren, flæskeklanneren, pelsklanneren og den brune pelsklanner. Klannere tiltrækkes af forskellige ting – typisk madvarer.

Klannere kan medbringe adskillige forskellige sygdomsfremkaldende bakterier. Derfor bør du igangsætte klanner bekæmpelse, hvis du opdager mere end nogle få stykker i dit hjem.

Lopper

Lopper kommer ind i dit hus på dine husdyr – især hund og kat. Du vil normalt opdage lopperne ved, at du har små mærker på kroppen, der klør voldsomt.

Loppebehandling af dine kæledyr er ikke altid nok, da loppernes larver falder af dyrene, og kan overleve længe, eksempelvis i revnerne mellem gulvbrædder eller under sengen. Derfor bør der også foretages loppebekæmpelse i hjemmet, hvis problemet vedbliver, efter at dine kæledyr er behandlet.

Stankelbenslarver

Selvom stankelben er ufarlige dyr, kan stankelbenslarver gøre stor skade i din have. Det er især græsplænen, samt rodfrugter, som eksempelvis kartofler, det går hårdest ud over.

Har du først fået problemer med den sejlivede larve, er stankelbenslarve bekæmpelse den eneste løsning, der sikrer dig, at du kommer hurtigt af med dem.

Sølvfisk, ovnfisk og skægkræ

Sølvfisk er et af de mindre skadelige skadedyr i hjemmet. Men det er værd at være klar over, at sølvfisk kan spise papir. Så har du samlinger af bøger, fotos, frimærker eller lignende, der har stor værdi, kan det være nødvendigt med sølvfisk bekæmpelse. Ovnfisk ligner sølvfisk, men er næsten dobbelt så stor. Skægkræ er et nyt skadedyr i Danmark, som er kommet hertil fra især Norge. Skægkræ har evnen at kunne gå på lodrette flader, hvorfor de kan komme overalt

Væggelus

Den rødbrune væggelus lever i og omkring sengen. De fleste opdager den ved, at de vågner op med røde områder på huden, der klør kraftigt. Det er ofte især hænder, fødder, hals og ansigt, der bliver angrebet.

Du kan selv hjælpe til ved at vaske sengetøj og tøj ved mindst 60 grader, eller fryse det ned i mindst 3 døgn. Men oftest er det også nødvendigt med professionel væggelus bekæmpelse, der foregår med en kombination af varme- og dampbehandling, sammen med en langtidsvirkende gift, som slår insekterne ihjel.

Ørentviste

Ørentviste er et skadedyr, der angriber blomster og frugter i haven og ødelægger dem. Hvis du har problemer med insekterne i haven, kan vi hjælpe dig med ørentvist bekæmpelse.

Hvis du har ørentviste indendørs, gør de ingen skade på hus eller lignende, og der er som udgangspunkt ikke behov for skadedyrsbekæmpelse. Men mange er ikke interesserede i at dele hjem med de små insekter. Er det tilfældet, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Flyvende insekter

Borebiller og husbukke

Borebiller angriber træ. Det er især et problem, hvis det går ud over træværket i dit hus. Borebillens larver graver gange i træværket og kan ødelægge det fuldstændigt. For nogle arter af borebiller kan det tage helt ned til 4 år at ødelægge træværket i dit hus. Især husbukke er meget aggressive.

Opdager du spor af dette skadedyr i hjemmet, bør du derfor igangsætte borebillebekæmpelse med det samme.

Bananfluer

De små bananfluer kan være til stor irritation, og meget svære at slippe af med, når de først er dukket op. Bananfluer er ikke farlige som sådan. Men de kan dog overføre smitsomme bakterier fra ting, de har siddet på.

Vi kan hjælpe dig med bekæmpelse af bananfluer, så du hurtigt slipper af med dit problem.

Fluer

Den almindelige stueflue kan være smittebærer af mange forskellige bakterier. Da fluer ofte befinder sig på dyreådsler, ekskrementer og forskelligt affald, kan det være nogle grimme bakterier, de fører med sig.

Enkelte fluer i hjemmet er ganske normalt. Men har du mange fluer, bør du overveje fluebekæmpelse, for at undgå smittefare.

Hvepse/gedehamse

Et hvepsebo i haven eller oppe på dit loft kan være farligt. Rigtigt mange danskere bliver hvert år stukket af hvepse. Og ikke nok med at de små flyvende insekters stik er ubehageligt. Ved overfølsomhed, eller ved mange stik, kan stikket faktisk være direkte livsfarligt for mennesker.

Vi kan hjælpe dig med hvepse bekæmpelse. Så slipper du af med dit hvepsebo, uden at  udsætte dig selv for fare.

Murbier, jordbier, honningbier og humlebier

Som udgangspunkt skal vi passe rigtigt godt på alle vores bier. Der er mange underarter af bier, og fælles for dem alle er, at de udfører en meget vigtig funktion i naturen i form af deres hjælp med at befrugte træer, buske, blomster, afgrøder osv.

Groft sagt kan bierne inddeles i to grupper: De sociale bier og de solitære (enlige) bier. De sociale bier lever i samfund med en dronnning, mens de solitære passer hvert deres afkom. Læs mere om Danmarks mange forskellige arter af bier her: vildebier.dk

Bier udgør sjældent en særlig fare, hvis man ikke forstyrrer dem. En undtagelse er, hvis man er allergisk overfor bistik, eller hvis et bo fra de sociale arter har opnået en anseelig størrelse på en rigtig uheldig placering i forhold til hjemmet.

Når store bisværme fra de sociale bier flytter sig og midlertidigt slår sig ned i tusindtal, kan man enten vente en dag eller to, hvorefter bierne for det meste flyver videre. I de fleste tilfælde vil et sådant pludseligt “angreb” af bier altså løse sig selv, eller man kan prøve at finde en lokal biavler, der vil komme og hente bierne.

Bier, der finder vej ind i fugerne i vores murstenshuse, betegner vi som murbier. Murbier er solitære, og er også et nyttedyr i naturen, men her er ramte husejere ikke enige. Fugerne mellem murstenene bliver gennemhullet af murbierne i løbet af få år. Selvom bierne kan betegnes som harmløse, har deres tilstedeværelse stor betydning for husets vedligeholdelsesstand. I den sammenhæng kan det give mening at bekæmpe. En løsning kan også være forebyggelse ved at få udskiftet fugen til en ny, stærk én, så bierne ikke længere kan slå sig ned her. Vi hjælper gerne med en professionel strategi i forhold til murbier.

Er der tale om de bier, vi kender som honningbier, vil vi tilråde ikke at bekæmpe dem, da vores honningbier, ligesom vores vilde bier, er truede.

Møl

Der er en række mølarter, der betragtes som skadedyr, herunder frømøl, tofarvet frømøl, melmøl og klædemøl (også kendt som pelsmøl). De voksne møl gør ingen anden skade end at lægge æg og skal af den grund bekæmpes hurtigt, men deres larver angriber fødevarer og tekstiler med store ødelæggelser til følge. Klædemøl angriber fx tekstiler, og kan ødelægge tøj, møbler og andre ting af stof. Det er møllets larver, der bor i tekstilerne, og spiser dem.

Opdager du voksne møl, der flyver rundt i hjemmet, eller at fødevarer er inficeret af larver, tøj eller møbler har små huller, er det et tegn på møllarver. I så fald bør du gå i gang med møl bekæmpelse, for at undgå yderligere skader.

Fugle

Duer

Duer kaldes ofte for luftens rotter. Det skyldes, at de – ligesom rotter – bærer på en lang række bakterier og parasitter, der kan være farlige for mennesker som dyr. Derfor er duer heller ikke en særligt velkommen gæst i og omkring hjemmet.

Med professionel duebekæmpelse slipper du både for duerne og de medfølgende gener.

Svaler

Hvis der flytter svaler ind i dit hus, kan de være til gene på flere måder. De ødelægger dele af tagkonstruktionen, og ekskrementer fra fuglene kan medfører lugtgener i huset. Samtidig kan fuglenes ekskrementer nedbryde både byggematerialer i dit hus samt lakken på biler, cykler og lignende.

Men værst er det, at med svalerne følger en lang række insekter, der både kan være til gene og skade. Derfor er svalebekæmpelse yderst vigtig, hvis først svalerne flytter ind i huset. På den måde undgår du en lang række følgevirkninger.

Måger

Du opdager som regel, når mågerne flytter ind, på grund af larmen fra mågeskrig. Den kan være nærmest øredøvende. Men måger fører også andre problemer med sig. De har eksempelvis for vane at bygge deres reder på steder, hvor det kan medføre skade på bygninger. Og som med andre fugle kan mågernes ekskrementer være ødelæggende for både bygninger, biler og lignende.

Med professionel mågebekæmpelse kan du slippe af med problemerne hurtigt og effektivt. Så undgår du også angreb fra mågerne. Disse angreb sker oftest om sommeren, når der er unger i reden, og hvis mågerne føler sig truede.

Alliker

Alliker har det med at flytte ind i skorstene. Her bygger de reder, og disse reder stopper skorstenen. Det betyder, at når du tænder op i pejsen, så kan røgen ikke slippe ud gennem skorstenen. Dette kan være livsfarligt.

Få hjælp til at fjerne alliker i skorstenen. Så undgår du problemer, når det bliver tid til at tænde op i pejsen.

Flagermus

Flagermusen er uønsket af de fleste. Dels fordi det er de færreste, der bryder sig om flagermus. Men det skyldes også, at flagermusens ekskrementer indeholder bakterier, der kan smitte husets beboerne. Samtidig sker det, at flagermus angriber mennesker eller kæledyr, hvis de føler sig truede. Ved bid fra flagermusen kan rabies overføres til offeret. Flagermus er fredede. Derfor går bekæmpelsen ud på at indfange og flytte, eller chikanere flagermusene væk.

Med flagermus bekæmpelse kan du nemt slippe for problemer med flagermus.

Andet

Dræbersnegle

Dræbersneglen er en invasiv snegleart, og bestanden i Danmark er steget kraftigt inden for det sidste årti. Sneglene æder planter og grøntsager i din have, og så udgør de en trussel for mange af de andre sneglearter.

Derudover findes der en række farlige bakterier i sneglenes slim. Blandt andet E. coli, der kan medføre opkast, diarré, feber, samt skader på nyrer og centralnervesystemet, samt Listeria, der kan medføre diarré, influenzasymptomer, blodforgiftning og hjernehindebetændelse, hvis man kommer i kontakt med den.

Med dræbersnegle bekæmpelse hjælper vi dig med at slippe af med dette skadedyr, der formerer sig lynhurtigt i din have.

Spørgsmål og svar skadedyrsbekæmpelse og skadedyr i hjemmet

Vi udfører bekæmpelse af langt de fleste skadedyr i hjemmet, på loftet, i haven og andre steder på din grund. Er du i tvivl om, om vi kan hjælpe dig med dit skadedyr, så lad os tage en uforpligtende snak.

Det svinger meget fra dyr til dyr. Nogle dyr kan du selv bekæmpe, andre er meget svære at gøre noget ved selv, og for andre igen er der ligefrem lovgivning, der siger, at de skal bekæmpes af en professionel skadedyrsbekæmper.

Ja. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens bekæmpe dine skadedyr i hjemmet effektivt, selvom du har forsøgt først. Men vær varsom med hvilke bekæmpelsesmetoder, du bruger. Nogle metoder – specielt gamle husråd – kan udsætte dig selv for sundhedsfare.

Det afhænger af, hvilket dyr der er tale om, områdets størrelse og omfanget af problemet. Men for langt de fleste skadedyr kan vi give dig et godt bud på, hvor længe processen tager, allerede første gang vi taler sammen.

Og under alle omstændigheder kan vi næsten altid påbegynde bekæmpelsen af dine skadedyr i hjemmet samme dag, som du kontakter os. På den måde er du hurtigt i gang med løsningen af dine problemer.

Det er forskelligt, alt efter hvilken type skadedyr, der er tale om. Vi rådgiver altid om, hvordan du kan forebygge mod at skadedyrene kommer tilbage på et senere tidspunkt. Og ved nogle typer skadedyr giver vi endda garanti for, at skadedyret ikke kommer tilbage inden for en bestemt periode.

Det er en rigtig god idé, hvis du er hjemme, første gang vi kommer. Ved de fleste skadedyr giver vi dig gode råd til, hvordan du undgår, at dyrene kommer igen. Det kan vi kun gøre, hvis du er tilstede.

Har vi brug for at komme mere end én gang, er det ikke nødvendigt, at du er hjemme under disse efterfølgende besøg. Bare vi kan få adgang til de steder, hvor vi skal behandle mod skadedyr i hjemmet.

Vi er fleksible med tidspunkter, og finder gerne et tidspunkt uden for normal arbejdstid, hvis det passer dig bedst. På den måde slipper du for at tage en fridag, når vi kommer.

Det afhænger i høj grad af, hvilket skadedyr der er tale om og af din forsikring. Nogle skadedyr er dækket på alle husforsikringer, mens andre kun er dækket på udvidede forsikringer, og andre igen er slet ikke dækket.

Kontakt dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl om, om de dækker skadedyrsbekæmpelse i dit tilfælde.

 

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev