PROFIL

Professionel skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrforbudt.dk udfører professionel skadedyrsbekæmpelse hos både private, erhvervsvirksomheder og offentlige kunder på hele Sjælland. Skadedyrforbudt.dk har base i Regstrup ved Holbæk (tidligere Skamstrup ved Mørkøv). Vores primære kundeskare er placeret i en ring omkring Holbæk Kommune og Københavns Kommune.

Når vi siger professionel skadedyrsbekæmpelse, så mener vi det: Vores mål er fjerne dit skadedyrsproblem professionelt, effektivt og samtidig billigt. Uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Som et af branchens få firmaer har vi valgt at lægge vores prisliste åbent ud – se mere under menupunkter Priser – Enkeltydelser.

Vi er stolte af kundernes gode tilbagemeldinger på vores arbejde. Se fx vores anmeldelser på Trustpilot.

Vi passer på naturen

Der sker meget indenfor udviklingen af giftfrie løsninger i disse tider og vi ønsker at være med helt fremme. Vi har investeret i forskelligt topmoderne udstyr, som skal sikre, at bekæmpelsen foregår effektivt. Samtidig ønsker vi, at bekæmpelsen af skadedyr skal foregå enten giftfrit eller med mindst mulig miljøpåvirkning. Og i sidste ende gør det ofte også din pris så billig som mulig.

Vi giver behandlingsgaranti på de fleste opgaver, og vi er naturligvis medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer.

Naturen skal have lov at være her sammen med os mennesker. Det ligger os meget på sinde at passe på dyrenes omgivelser, når vi laver skadedyrsbekæmpelse. Så vidt det er muligt, laver vi fældefangst og benytter os af varme, damp og gasning. Når vi bruger gifte, benytter vi os udelukkende af miljøgodkendte og certificerede produkter.

Professionel skadedyrsbekæmpelse handler i høj grad om at finde en alternativ vej. God skadedyrsbekæmpelse handler nemlig ikke kun om at slå ihjel med en masse gift. Ofte kan der ændres på forhold, som gør brug af gift unødvendigt.

Abonnement på skadedyr?

Vi vil gerne slå et slag for vores abonnementsordning, hvor du kan vælge mellem 20 forskellige slags skadedyr. Alle til en fast aftalt, månedlig pris. Vi ved af erfaring i skadedyrsbranchen, at kunderne er glade for abonnementsordningerne. Vi har også erfaret, at kunderne er glade for gennemsigtighed i priser og vilkår for ordningerne. Det er vigtigt for os, at det skal være nemt at komme ud af en ordning igen. Det synes vi også er professionel skadedyrsbekæmpelse.

Vores abonnementsordning er designet til at møde dit behov: Små priser, ingen binding og kort opsigelse. Nemt og bekvemt for dig, uden skjulte fælder. Lad os slås med dine skadedyr.

Ring eller skriv til os!

Ring og lav en aftale med os allerede i dag. Oplev vores grundighed, systematik, venlige kundebetjening og vores indstilling til professionel skadedyrsbekæmpelse. Skadedyrene holder ikke fri om natten, så det gør vi heller ikke. Vores telefon er åben fra kl. 7.00-23.00 alle ugens dage hele året rundt. Du kan også ringe udenfor telefontiden, hvor vores telefonsystem tager imod dit nummer. Du vil da blive ringet op hurtigst muligt derefter. Ofte vil du opleve, at vi tager telefonen om natten.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Få vores nyhedsbrev

Kære kunde.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skal du ikke være nervøs for at blive spammet! En gang imellem lægger vi et rigtigt godt tilbud op, og vi udgiver små artikler om årstidens skadedyr med gode råd om egenindsats.

Hvis vi har spændende nyheder om nye maskiner, der kan bekæmpe skadedyrene humant og giftfrit, er det også her, du kan få nyheden først. Og så informerer vi selvfølgelig om eventuelle ændringer i priser. Tilmeld dig trygt og velkommen til :-)

Venlig hilsen skadedyrforbudt.dk

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev