Profil

Om Skadedyrforbudt.dk

Skadedyrforbudt.dk har base i Regstrup tæt på Holbæk. Vi betjener både private kunder, erhvervsvirksomheder og offentlige kunder med skadedyrsbekæmpelse på hele Sjælland. Vores primære kundeskare er placeret i Holbæk Kommune og Københavns Kommune, men vi kommer i alle afkroge af Sjælland efter aftale.

Vores mål er fjerne dit skadedyrsproblem professionelt, effektivt og samtidig billigt – uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Der sker meget indenfor udviklingen af giftfrie løsninger i disse tider og vi ønsker at være med helt fremme. Vi har gennem tiden investeret i forskelligt topmoderne udstyr, som dels skal sikre at bekæmpelsen er effektiv, dels at bekæmpelsen kan foregå giftfrit eller med mindst mulig miljøpåvirkning, og dels at din pris i sidste ende er så billig som mulig.

Vi giver behandlingsgaranti på de fleste opgaver, og vi er naturligvis medlem af BRANCHEFORENINGEN FOR SKADEDYRSFIRMAER.

Naturen skal have lov at være her sammen med os mennesker, og det ligger os meget på sinde at passe på dyrenes omgivelser når vi laver skadedyrsbekæmpelse. Så vidt det er muligt, laver vi fældefangst og benytter os af varme, damp og gasning. Når vi bruger gifte, benytter vi os udelukkende af miljøgodkendte og certificerede produkter.

Vi vil gerne slå et slag for vores abonnementsordning, hvor du kan vælge mellem 20 forskellige slags skadedyr til en fast, månedlig pris. Vi ved af erfaring fra vores gode kollegaer i skadedyrsbranchen, at kunderne er glade for abonnementsordningerne. Vi har også erfaret, at kunderne er glade for gennemsigtighed i priser og vilkår for ordningerne, specielt hvordan man kommer ud af ordningerne igen.

Vores abonnementsordning er designet til at møde dit behov: små priser, ingen binding og en kort opsigelsesperiode. Nemt og bekvemt for dig, uden skjulte fælder.

Ring og lav en aftale med os allerede i dag. Oplev vores grundighed, systematik og venlige kundebetjening. Skadedyrene holder ikke fri om natten, så det gør vi heller ikke. Vores telefon er åben fra kl. 7.00-23.00 alle ugens dage hele året rundt, og du kan også ringe udenfor telefontiden, hvor vores telefonsystem tager imod dit nummer. Du vil da blive ringet op hurtigst muligt derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig ?